KAKO DA OČISTITE PRLJAVA SEDIŠTA SVOG AUTOMOBILA: Potreban vam je SAMO JEDAN proizvod i NEČISTOĆA odlazi za tren oka
Foto: Promo

ŽENA OTKRILA

KAKO DA OČISTITE PRLJAVA SEDIŠTA SVOG AUTOMOBILA: Potreban vam je SAMO JEDAN proizvod i NEČISTOĆA odlazi za tren oka

Auto -

Jedna žena je oduševila korisnike društvene mreže Fejsbuk nakon što je podelila jednostavan trik za čišćenje prljavih automobilskih sedišta za samo 15 minuta, i to pomoću pene za brijanje i stare četkice za zube.

Džoan Danston iz Varingtona isprobala je savet nakon što ga je otkrila na internetu, kako prenosi Daily Mail. Odlučila je da ga isproba na svojim prljavim sedištima koja su bila umrljana kišom, prolivenom vodom i prašinom.

devojka, kola, vožnja, automobil
foto: Profimedia

Osnovni trik uključivao je nanošenje pene za brijanje direktno na sedište, utrljavanje rukama, nežno ribanje starom četkicom za zube i ostavljanje da odstoji 15 minuta.

Džoan je zatim koristila toplu vodu i čistu krpu od mikrovlakana kako bi uklonila penu. Neverovatno, prljava sedišta su transformisana i ponovo izgledala kao nova.

"Šokirala sam samu sebe, da budem iskrena, ispalo je neverovatno. Stavila sam penu za brijanje na vozačko i na suvozačevo sedište, prvo sam je trljala rukom da potpuno prekrije sedišta. Onda sam otišla po staru četkicu za zube i njome nežno prešla preko sedišta, učinkovito utrljavajući penu u sedišta. Tada sam ih ostavila 15 minuta, te samo obrisala penu sa sedišta toplom vodom i krpom od mikrovlakana", objasnila je.

devojka, kola, vožnja, automobil
foto: Profimedia

Džoan je trik podelila na Fejsbuku, a njena objava brzo je postala viralna i oduševila brojne korisnike.

"Vrlo impresivno! Moram ovo da isprobam na svojim odvratnim sedištima", otkrila je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Sjajan savet, pogotovo za mame s malom decom", neki su od komentara.

(Kurir.rs/ Vecernji.hr)

Bonus video:

00:13

Mladić izašao na put i počeo da udara automobil iz čista mira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track