Navala na Opel moku

KUPUJU NA NEVIĐENO

Navala na Opel moku

Auto -
Kupci poručili čak 25.000 „moka“ iako u salone stiže krajem godine. Osnovni model 1,6(115 ks) košta 18.990 evra

Bestseler u najavi!„Opel moka“ u prodajne salone stiže krajem godine, ali su kupci od juna dosad na neviđeno već poručili više od 25.000 komada! Razlog - vrhunski dizajn i poverenje u znak munje. Tražnja za ovim mini SUV modelom posebno je velika u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Italiji i Rusiji.„Opel“ je prvi nemački proizvođač koji ulazi u brzorastući segment sub-kompaktnih SUV. Osnovna „moka“ ima 1,6-litarski „eko-fleks“ sa 115 KS i košta 18.990 evra (u Nemačkoj). Motori su upareni sa šestostepenim manuelnim ili automatskim menjačem.S dužinom od 4,28 metara, ima veliki prostor za pet putnika i udobno sedenje u visokom položaju. Takođe predstavlja „Opelovu“ filozofiju jer kombinuje atraktivan dizajn sa inovativnim tehnologijama i čini ih dostupnim širem krugu kupaca. „Moka“ ima ergonomska sedišta koja je odobrila nemačka organizacija eksperata AGR (Akcija za zdrava leđa).„Moka“ je prvi od tri modela koji otvaraju nove segmente „Opela“. U prvoj polovini 2013. stiže moderan mali gradski automobil „adam“ i novi kabriolet.

U ponudi pogon 4x4Standardne funkcije uključuju ESP, zatim sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici (HSA) i na nizbrdici (HDC) kojima se poboljšava udobnost vožnje i bezbednost. Pored pogona na prednje točkove, „moka“ može biti opremljena i pogonom na sve točkove.

Sam prati znakove„Moka“ uvodi nove, najmodernije tehnologije u SUV B segment. Tu je „Opelovo oko“ sa zadnjom kamerom, ugrađeni nosač za bicikle poslednje generacije „fleks-fiks“, jedinstven za „Opel“...

OPEL MOKADužina: 4.277 mmŠirina: 1.773 mmVisina: 1.646 mmGepek: 532/1.372 l

MotoriBenzin: 1,6, 115 KSTurbo: 1,4, 140 KSDizel: 1,7 130 KS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track