Opelov novi kabriolet se zove kaskada

Munja skida kapu

Opelov novi kabriolet se zove kaskada

Auto -
Visok kvalitet i elegantan platneni krov za pravo uživanje na otvorenom. Dugačak je 4.70 metra, a ime je dobio od španske reči kaskada, što znači vodopad

RISELSHAJM - Sada je zvanično: novi "Opelov" kabriolet se zove "kaskada" (Cascada). Izvedeno od španske reči koja znači vodopad, ime tradicionalno završava na "a", tipično za "Opel". On takođe donosi dinamičnu eleganciju, lepotu i svežinu za pravo uživanje u vožnji na otvorenom. Sa slika-tizera vidi se da je karoserija veoma slična novoj "astri sedan", kojoj je skinit krov.

Mišićava, izvajana, nova "opel kaskada", sa svojim predivno izbalansiranim proporcijama i izduženom siluetom, može se pohvaliti modernom pojavom punom stila. Njen kvalitetan platneni krov naglašava finese i eleganciju automobila. Namenjen je korisnicima sa prefinjenim ukusom i visokim očekivanjima. To su osobe koje vole da spuste krov i da se prepuste uživanju na otvorenom.

Sa svojim elegantnim izgledom i dužinom od 4,70 metara, novi "Opelov" otvoreni model je konkurentan u segmentu kabrioleta srednje veličine. U tom smislu "kaskada" je više povezana sa prestižnim i klasičnim "Opelovim" kabrioletima iz pedesetih i šezdesetih godina, kao što su "kapiten" i "rekord", nego sa kompaktnim kabriolet modelima iz protekle dve decenije.

Brojne premijum funkcije i tehnologije naglašavaju visok standard izrade koji nova "kaskada" poseduje. Na dodir dugmeta, kvalitetan platneni krov se otvara brzo i glatko čak i dok se automobil kreće brzinom do 50 km/h."Kaskada" je već treći novi model koji je "Opel" predstavio ove godine, nakon "moke" i "adama": to je dokaz da brend i dalje razvija svoj portfolio proizvoda. "Opel" sa sub-kompaktnim SUV modelom, modernim, malim, gradskim automobilom i elegantnim kabrioletom srednje veličine ulazi u tri nova segmenta vozila u roku od samo nekoliko meseci.Nova "opel kaskada" će biti puštena u prodaju početkom 2013. godine. Nasuprot rasprostranjenim spekulacijama, neće biti prikazana na pariskom Salonu automobila, "Mondial de l'Automobile". U Parizu će novi "opel adam" imati svoju svetsku premijeru.

Opel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track