TRIKOM ZA PRANJE AUTOMOBILSKIH SEDIŠTA! Otkrila tajnu za savršeno uklanjanje masnih fleka: Svi mislili da to ne može da se očisti!
Foto: Shutterstock

GENIJALNO

TRIKOM ZA PRANJE AUTOMOBILSKIH SEDIŠTA! Otkrila tajnu za savršeno uklanjanje masnih fleka: Svi mislili da to ne može da se očisti!

Auto -

Trik za pranje automobiskih sedišta, koji je jedna žena podelila na svom Fejsbuk nalogu, jedan je od najkorisnijih koji smo videli. Trik uključuje samo jedan sastojak, a to je pena za brijanje. Pored pene biće vam potrebna i stara četkica za zube.

Džoana Danston (57) ije ovaj savet isprobala nakon što ga je otkrila na internetu, kako prenosi "Daily Mail". Odlučila ga je da ga isproba na svojim prljavim sedištima. Kako sama kaže, izgledala su kao da će zauvek ostati tako prljava, preppuna fleka i prašine.

prljava sedišta
foto: Shutterstock

Onda je nanela penu za brijanje, utrljala je rukama, zatim je nežno trljala četkicom za zube i ostavila da deluje 15 minuta. Džoana je zatim koristila toplu vodu i čistu krpu od mikrovlakana kako bi uklonila penu.

- Šokirala sam samu sebe da budem iskrena, ispalo je neverovatno - potvrdila je Džoana.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:58

POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU I MALTRETIRAO JE! Novinarka Kurira: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000 EVRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track