OBJEKAT PREKO PUTA ADE DOBIJA NOVO RUHO! "Porše" ulaže u budućnost!
Foto: Promo

OBJEKAT PREKO PUTA ADE DOBIJA NOVO RUHO! "Porše" ulaže u budućnost!

Auto -

Miloš Vujanović, generalni direktor kompanije, za naš portal najavljuje

Punih 17 godina "Porše centar Beograd" mesto je koje prvo padne na pamet svima koji voze porše kada imaju neki problem ili žele da obnove svoj vozni park. Ne bez razloga...

Preko puta Ade Ciganlije, u Radničkoj ulici, "Porše centar Beograd" predstavlja inspirativnu priču o dobrom poslovanju, čak i u vremenima koja nisu bila laka (korona, problemi u svetskom lancu snabdevanja vozilima i delovima...). Razlog uspeha, između ostalog, jeste neumorno ulaganje u unapređenje svojih resursa.

Miloš Vujanović direktor 'Poršea'
Miloš Vujanović direktor "Poršea"foto: Promo

SIMBOL ELEGANCIJE

Centar je počeo sa radom 7. avgusta 2006, kao sastavni deo sistema maloprodaje u okviru kompanije "Porše inter auto S". Kakvo je viđenje sadašnjosti i kakvi su planovi za budućnost, razgovarali smo sa menadžmentom kompanija "Porše Srbija i Crna Gora" i "Porše centar Beograd".

Došlo je vreme da napravimo značajan korak u budućnost. Vrtoglavi razvoj tehnologija i sve veći zahtevi tržišta usmeravaju nas ka velikoj investiciji, pred kojom stojimo u ovom trenutku - ističe Miloš Vujanović, generalni direktor kompanije "Porše Srbija i Crna Gora".

- Započinjemo sa značajnim ulaganjem od tri miliona evra u kompletnu rekonstrukciju i proširenje našeg postojećeg "Porše" objekta na Adi. Cilj ove investicije je kreiranje prostora koji suštinski odražava prestiž i ekskluzivnost "Poršeovog" brenda. Rekonstrukcija će obuhvatiti sve aspekte, od modernizacije enterijera do optimizacije radnih prostora i unapređenja tehnološke infrastrukture. Sve ovo će biti učinjeno s namerom da se obezbedi vrhunska usluga kupcima i klijentima, pružajući im izuzetno iskustvo tokom posete centru. Verujemo da će novi prostor "Porše centra Beograd" svakako da postane simbol elegancije, sofisticiranosti i visokih standarda, koji se savršeno uklapaju s identitetom marke porše - navodi naš sagovornik i dodaje:

Strpljivo čekamo dozvole od grada i verujemo da ćemo s realizacijom projekta da krenemo veoma brzo. S novim timom posvećenih profesionalaca u "Porše centru" postavljamo nove rekorde u prodaji i servisiranju vozila.

Miloš Vujanović direktor 'Poršea'
Miloš Vujanović direktor "Poršea"foto: Promo

Servisna klinika jedinstvena prilika

"Porše centar Beograd" je postao istinsko mesto okupljanja svih ljubitelja marke porše, a posebno članova "Porše kluba Srbija", s kojima je krajem prošle godine zajednički obeležen jubilej 70 godina "Porše" klubova u svetu.

"Porše centar Beograd" redovno organizuje i servisne klinike, koje su omiljeni događaj za ljude iz "Poršea" svuda u svetu. To su dani kada su vrata centra širom otvorena. U pitanju je jedinstvena prilika kada klijenti mogu da obave besplatan pregled svog automobila i da tome prisustvuju, da obave test-vožnju svih aktuelnih modela i provedu prijatno prepodne u druženju s članovima tima "Porše centra Beograd".

VRHUNSKA OBUKA

Međutim, ulaganje u "Porše centar Beograd" ne završava se samo na rekonstrukciji objekta. Ono što posebno izdvaja ovaj centar jesu posvećenost obuci i strateška opredeljenost ka stalnom usavršavanju zaposlenih.

- Imamo veoma jak prodajni tim i izvanredno obučene i sertifikovane tehničare u servisu. Ulaganje u obuku naših saradnika nema granice. Kontinuirano usavršavanje je ključno za ostvarivanje dugoročnog uspeha. Praćenje novih tehnologija, radnih operacija i savremenih procesa predstavlja osnov za kvalitetnu uslugu. Obuka omogućava svim našim kolegama u prodaji vozila, prodaji rezervnih delova, na prijemu vozila i u servisu da uvek budu korak ispred drugih u pružanju vrhunske usluge našim klijentima - kaže Dušan Tadić, regionalni menadžer za razvoj poslovanja u Srbiji, BiH, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, koji trenutno takođe rukovodi prodajom.

Apsolutni lider na tržištu

U celom svetu brend porše podrazumeva održavanje najviših standarda. Ti standardi, izuzetno uspešno, poštuju se i u "Porše centru Beograd", što menadžment i zaposleni s ponosom ističu, kao i činjenicu da su na tržištu automobila apsolutni lider u segmentu luksuznih sportskih vozila i inspiracija za inovaciju i izvrsnost u automobilskoj industriji.

Promo/Republika.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track