ČERI STIGAO U SRBIJU: Ovo su modeli koje ćemo uskoro gledati na ulicama! Tri aduta za početak
Foto: Chery Srbija

ČERI STIGAO U SRBIJU: Ovo su modeli koje ćemo uskoro gledati na ulicama! Tri aduta za početak

Auto -

Sa staze NAVAK, kineski "Chery" (Čeri) ozvaničio je prodaju na srpskom tržištu. Predstavnici medija i zainteresovani klijenti imali su mogućnost da osete moć 3 #Chery modela #FX, #Tiggo7Pro i #Tiggo8Pro.

Nakon što je u julu zvanično predstavljen brend Chery sprskoj javnosti i otvoren prvi salon po najvišim standardima, na stazi NAVAK organizovano je predstavljanje i upoznavanje voznih karatkeristika Chery vozila medijima.

Pozvane zvanice bili su mediji ne samo iz Srbije, već i iz Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Albanije.

Priliku da osete snagu Chery vozila na stazi, u kontrolisanim uslovima i uz pratnju profesionalnih instruktora imali su i svi zainteresovani klijenti.

Ljubazno osoblje Chery brenda bilo je zaduženo za upoznavanje detaljnih karakteristika vozila i svih prisutnih kroz pripremljenu prezentaciju.

Pogledajte sjajne kadrove sa prezentacija

13:02

Kineski Chery sa NAVAK-a stigao u Srbiju

Na početku prezentacije predstavnicima medija obratio se generalni direktor Grand Motors kompanije Slavc Habič, koji je naveo da je ovo veliki i važan dan za brend Chery i da je uveren da će upravo na stazi NAVAK pokazati svoje performanse i zavodljiv dizajn koji će biti prepoznatljiv u regionu.

1 / 10 Foto: Chery Srbija

Na stazi NAVAK tesitrani su modeli FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro.

Mediji su imali prilike da sa svakim modelom prođu detaljan test i uvere se u upravljivost, udobnost i performanse vozila.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track