SMARTCAR MULTIMEDIJE ZA AUTO-GPS ZAŠTITA VOZILA SA BESPLATNIM ROMINGOM ZA CEO SVET
Foto: Promo

SMARTCAR MULTIMEDIJE ZA AUTO-GPS ZAŠTITA VOZILA SA BESPLATNIM ROMINGOM ZA CEO SVET

Auto -

Kompanija SMARTCAR se bavi plasmanom dodatne opreme za vozila gde je fokus usmeren na proizvode iz oblasti zaštite i bezbednosti u vozilu.

• Bez ugovora.

• SAMO VLASNIK ima uvid u lokaciju i istoriju kretanja vozila.

• Ugradnja uređaja nema vidljivih tragova i niko ne zna da je uređaj ugrađen osim vlasnika vozila.

• SIM kartica koju dobijate uz uređaj podržava praćenje vozila po celoj Evropi (van Srbije bez dodatnih troškova).

Funkcije uređaja su sledeće:

- Signalizira ukoliko neko na bahat i agresivan način vozi vaše vozilo ili koristi u privatne svrhe u radno vreme.

- GPS će alarmirati ukoliko vaše vozilo napusti zonu servisa!

Brza i jednostavna ugradnja koja ne zahteva narušavanje instalacija vozila i ne utiče na fabričku garanciju .

KRAĐA ILI OTIMANJE VOZILA

Zaštita vozila
foto: Promo

Vozilo ćete lako locirati putm GPS-a svuda u svetu!

- Najopasnije krađe su „čukanje vozila“ gde kradljivci prate vozilo, dolazi do blagog kontakta ili neznatne saobraćajne nezgode.

- Otimanje uz upotrebu oružja kada kradljivci čekaju da zaustavite vozilo i izlađete iz njega.

PRAZAN AKUMULATOR

GPS meri napon akumulatora i podseća vas da startujete vozilo i dopunite bateriju!

KONTROLA VOZAČA POČETNIKA

Ukoliko vozilo koriste drugi članovi porodice uređaj daje podatke i obaveštava vlasnika o načinu vožnje (agresivna vožnja, prekoračenje brzine, naglo skretanje, kočenje kao i beleženje prethodnog kretanja vozila i praćenje u realnom vremenu).

ODNOŠENJE VOZILA ( Pauk ili dizalica )

Opcija Zaključaj poziciju! Jednim klikom u telefonu obezbedite vozilo od podizanja, šlepanja, odnošenja, odvoženja!

ISTORIJA KRETANJA VOZILA

Uređaj će vam prikazati istoriju kretanja vozila (vreme, istorija, rute, zaustavljanja, zadržavanja) i kontrolu parametara (maksimalne i prosečne brzine, kontrola napona) u roku od 12 meseci kao i kontrolu agresivne vožnje (skretanje, naglo kočenje, naglo ubrzanje)

Za vozače MOTOCIKLA, dodatni benefiti obezbeđenja ogledaju se u detekciji udesa na parkingu kao i ZAŠTITI OD OBARANJA MOTOCIKLA.

GPS će alarmirati kroz aplikaciju vlasnika u slučaju obaranja parkiranog motocikla , okretanja ili ispravljanja (promema nagiba) parkiranog motocikla .

Uređaj ima zaštitu od demontaže i presecanja strujne instalacije.

Ukoliko dođe do prekida napajanja, uređaj nastavlja da radi na svojoj bateriji i odmah obaveštava vlasnika kroz aplikaciju da je prekinuto napajanje, nastavlja da prati kretanje i šalje podatke bez obzira što je akumulator demontiran ili je presečena instalacija do njega.

Specijalna ponuda za Pravna lica i upravljanje flotom vozila . Često ima jedno vozilo koje se češće kvari, više troši i prelazi više na istim deonicama.

Rešenje je kompletna telematika sa kontrolom agresivne vožnje, koja beleži:

-Naglo skretanje, ubrzanje i kočenje, nedozvoljeno skretanje sa rute kretanja, vreme zaustavljanja i pauze, dozvoljene i zabranjene zone kretanja (Geozone)

- Podsetnik za servis vozila, registraciju i tehnički pregled

- Izveštaji za 12 meseci sa alarmima,blokada i gašenje vozila na daljinu kao i pristup podacima motornog računara (dodatno se ugrađuje).

ZLOUPOTREBA SLUŽBENOG VOZILA I KONTROLA TROŠKOVA

- Sistem preventivno deluje na sve zaposlene poput video-nadzora u kancelariji

- Kontrola radnih sati i količina vremena koju troše na razna zaustavljanja ili zadržavanja na pojedinim lokacijama a koliko u vožnji.

- Smanjenjem nepotrebnih kilometara usled kretanja kraćom putanjom, smanjuje se potrošnja, habanje i oštećenje vozila i uvećava profitabilnost vozila i vozača.

- Software prikazuje do 9.999 vozila istovremeno na ekranu.

- Sa ugrađenim GPS-om možete od osiguranja zahtevati dodatne popuste.

Zaštita vozila
foto: Promo

SmartCAR je specijalizovani centar za android multimedije i auto opremu sa najvećom ponudom (za preko 700 modela) i najpovoljnijim cenama u Srbiji:

AUDI, ALFA ROMEO, BMW, CITROEN, CHEVROLET, DODGE, FORD, FIAT, VOLKSWAGEN, HONDA, HYUNDAI, JEEP, NISSAN, KIA, LANCIA, LAND ROVER, MERCEDES, MITSHUBISHI, MAZDA, OPEL, PEUGEOT, PORSHE, RENAULT, ŠKODA, SEAT, SUZUKI, SMART, TOYOTA, VOLVO.

U svojoj jedinstvenoj ponudi pažljivo odabranih komponenti nudimo premium opremu za čiji kvalitet i pouzdanost garantujemo. Tokom 15 godina postojanja na tržištu istakli smo se kvalitetom opreme, korisničkom podrškom, brzom ugradnjom i time stekli poverenje kupaca.

SMARTCAR je sastavio jedinstvene konfiguracije najkvalitetnijih komponenti direktno od proizvođača. SMARTCAR multimedije se prepoznaju po dugotrajnosti, kristalnoj rezoluciji ekrana i brzini rada.

ANDROID MULTIMEDIJE ZA AUTO

Android multimedije se povezuju preko bluetooth-a i wifi-a sa mobilnim uređajem i omogućavaju čitanje sadržaja sa telefona, korišćenje interneta i obavaljanje poziva. Ostale funkcije multimedija “čita” sa automobila kao što su informoacije sa putnog računara vozila (potrošnja goriva, pritisak u gumama, otvorena/zatvorena vrata…itd) i njihovo stanje, slušanje radija, a preko 2 usb priključka, koja se nalaze u kaseti suvozača, možete reprodukovati multimeijalni sadržaj.

VRSTE MULTIMEDIJA

Postoje tipske i univerzalne medije. Svaka multimedija ulazi prvo u ram a zatim se sa ramom ugrađuje na tablu autobomobila. Tipske multimedije su najsličnije fabrčkom originalu, dok se univerzalne uklapaju u većinu modela. SmartCar se potrudio da izbor i funkcionalnost multimedija bude još veći pa u ponudi ima multimedije sa full touch srcreen-om, ekranom sa tasterima, kao i one najkvalitetnije koje imaju mogućnost korišćenja CD-a.

BRZINA RADA MULTIMEDIJE

Brzinu rada uređaja čini količina RAM memorije (1 GB, 2GB ili 4 GB). To je memorija koju multimedija koristi za svoj rad. Memorija koju koristi korisnik je 16GB, 32 GB i 64 GB koja ide u kompletu sa odgovarajućom RAM memorijom.

CARPLAY I RDS

Sve SMARTCAR multimedije imaju RDS - detektovanje radio stanica, a u svojoj ponudi imamo i multimedije koje u sebi sadrže CarPlay i Android Auto. CarPlay je funkcija za Iphone korisnike, dok je Android Auto namenjen Android platformi. Oni omogućavaju vozaču da se multimedija ponaša kao mobulni telefon: da se pojavljuju notrifikacije, čitaju i odgovaraju sms poruke, viber….itd.

PARKING KAMERE

Sve ono što vozač ne može videti kroz retvrovizor parking kamere pružaju ugao vidljivosti od 140° (1, 2, 3) i 180°. Širi ugao gledanja(1, 2, 3) omogućava punu vidljivost svih mrtvih uglova oko vozila i pun uvid okoline. Izgled i poziciju (montažu) kamera određuje sam model automobila.

Ugradnja kamera ne utiče na tehničku ispravnost vozila na tehničkom pregledu i ne narušava izgled auta.

KAMERE ZA SNIMANJE SAOBRAĆAJA

U visokoj rezolucji snima kretanje saobraćaja sa GPS lokacijom i beleži na memorijsku karticu koja se nalazi u kameri. Često se dešavaju iznenadne situacije u saobraćaju, oštećenja vozila, sudari, pa je video snimak dragocen u proceni štete i krivice.

Za sva dodatna pitanja pozovite nas na +381638040967 i mi ćemo Vam rado pomoći u odabiru i zakazati prvi slobodan termin ugradnje. Takođe možete pogledajti ponudu na našem sajtu www.smartcar.rs gde ćete naći odgovarajuću opremu za auto.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track