POKVARIO MU SE LAMBORGINI, PA NAPRAVIO HAOS NA PUTU! Evo zašto je u slučaju kvara opasno ostaviti auto u voznoj traci (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube @robertgross9973

neodgovorno ponašanje

POKVARIO MU SE LAMBORGINI, PA NAPRAVIO HAOS NA PUTU! Evo zašto je u slučaju kvara opasno ostaviti auto u voznoj traci (VIDEO)

Auto -

Najnoviji video nesvakidašnje nesreće širi se društvenim mrežama, a dogodio se na auto-putu u Kini. U glavnoj ulozi se našao vozač Lamborginija, koji je izgubio automobil, ali je sačuvao glavu na ramenima.

Naime, kako se može videti na snimku, vozač Lamborginija je, pretpostavlja se, imao kvar zbog kog je morao da se zaustavi, ali je svoj skupoceni sportski automobil ostavio u levoj zaustavnoj traci, s podignutim prednjim poklopcem.

Vozač Lamba potom ostavlja automobil i pretrčava preostale vozne trake. Iako je na Lamborginiju ostavio upaljena sva četiri migavca, vozač terenca koji je išao iza njega ga iz nekog razloga nije primetio na vreme, pa umesto da se prestroji ili barem uspori i stane, on punom brzinom udara u Lamborgini.

Posledice sudara izgledaju stravično. Lamborgini je odleteo u stranu, a SUV se okrenuo i zaustavio takođe u desnoj traci s potpuno uništenim prednjim delom vozila.

Sreća u nesreći je da se u trenutku sudara u ostalim voznim trakama nisu kretala druga vozila. Audi koji je prvi naišao posle sudara uočio je na vreme šta se dešava i potom se zaustavio.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track