KAKO SE OVO ČUDO OTVARA?! Teslin futuristički kamionet već izazvao kontroverze kod prvih kupaca, MORAO DA REAGUJE I MASK (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube @mkbhd

nema ručke na vratima

KAKO SE OVO ČUDO OTVARA?! Teslin futuristički kamionet već izazvao kontroverze kod prvih kupaca, MORAO DA REAGUJE I MASK (VIDEO)

Auto -

Verovatno najneobičnije vozilo današnjice, "tesla cybertruck" kamionet, konačno je prošle nedelje došlo do svojih prvih kupaca, a neki od njih očigledno nisu baš najbolje pogledali uputstvo za upotrebu.

Ovo vozilo futurističkog izgleda nema tradicionalan način otvaranja vrata, pa je tako šef Tesle, Ilon Mask, morao da interveniše i pokaže kupcima kako da uđu u svoj novi kamionet.

Mask je, istini za volju, još pre dve godine nagovestio da "cybertruck" neće imati ručke na vratima kao što je uobičajeno, a sve zbog dizajna koji je u jednom trenutku izgledao još "luđe" nego sada.

Tesla Cybertruck
foto: Tesla

Vrata "cybetruck" terenca se, dakle, otvaraju pomoću dugmeta koje se nalazi uz samu ivicu prozora, i u početku se samo odškrinu, a onda mogu da se otvore u potpunosti.

- Samo pritisnete ovo dugme ovde - rekao je Mask jednom kupcu tokom

Jutjuber Markus Braunli koji je već isprobao ovaj kamionet, kaže da bi problemi kod otvaranja vrata mogli da se jave pri hladnom vremenu.

- Tesla, kompanija iz Kalifornije, tvrdi da će kada pritisnete ovo dugme, vrata imati dovoljno snage da se probiju kroz led ukoliko je zima? Videćemo da li je baš tako - rekao je Braunli.

Čini se i da je u pravu, a ne ostaje nam ništa drugo već da sačekamo i vidimo kako će se "cybertruck" zaista ponašati u ledenim uslovima.

(Kurir.rs/ B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track