TESTIRAJTE OPELE: Karavan krenuo kroz Srbiju

Vremeplov

TESTIRAJTE OPELE: Karavan krenuo kroz Srbiju

Auto -
Prošlost i sadašnjost slavnog brenda - aktuelna flota i oldtajmeri na probnoj vožnji
1 / 5

"Opel karavan" sastavljen od starinskih modela i nove game je, koji je organizovao diler "Autopromet", krenuo je kroz Srbiju, uz prisustvo brojnih novinara, prijatelja i partnera "Opela". Svi koji su bili u "Autoprometu" mogli su da se upoznaju s istorijom i tradicijom ovog velikog brenda, ali i novim tehnologijama i mogućnostima njihovih automobila!Goste su pozdravili Milorad Ostojić, menadžer prodaje "Opela", i Dejan Stojaković, direktor "Autoprometa".

- "Opel" je u nekoliko navrata bio i najveći nemački proizvođač automobila. Mnoge će iznenaditi podatak da je ova kompanija na našim prostorima prisutna duže od sto godina - rekao je Ostojić i pozvao sve da testiraju što više vozila da bi se uverili u njihov kvalitet.

Posetioci su imali i jedinstvenu priliku da se provozaju kroz "Opelovu" prošlost i još jednom da se uvere u kvalitet njihovih aktuelnih modela. Ogromno interesovanje izazvali su fantastični "Opelovi" oldtajmeri svojim elegantnim i definitivno vanvremenskim izgledom. Da bi se pružio pravi uvid u evoluciju, tu je bila i cela aktuelna flota - "astra", insignija", "korsa", "meriva", "zafira turer", "adam" i "moka"."Opel karavan" će u subotu 15. juna stići u Novi Sad, a sedam dana kasnije u Čačak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track