Prva vožnja: Reno kaptur!

Tri u jednom

Prva vožnja: Reno kaptur!

Auto -
Multitalenat: "Kaptur" radi posao monovolumena, krosovera, a uz to ima imidž urbanog vozila
1 / 7

Trend prodaje u svetu ukazuje da segment monovolumena pada, a da njegovo mesto osvajaju krosoveri. Zato je "Reno" napravio "kaptur", najpre koncept, sada serijski model. Njegovo ime zvuči svemirski, a tako i izgleda. Najkraći opis bi mu bio - podignuti "klio", što je odlično s obzirom na jedan od najuspelijih dizajnerskih podviga u poslednje pola decenije.

"Reno-Nisan Srbija" je, povodom početka prodaje "kaptura", organizovao promociju od Beograda do Sunčane reke na Drini, preko etno-sela Topalović u Lipolistu, gde nas je sačekao ljubazni domaćin, samouki slikar Slobodan Topalović, koga je lično Milić od Mačve svojevremeno proglasio jednim od najoriginalnijih srpskih slikara. Etno-ambijent idealno je mesto za slikanje "kaptura".

Dizajnu nema prigovora. Strmi vetrobran, podignuta hauba s ogromnim znakom brenda, petougaoni fatovi gore i četvorougaona rešetka dole, u kojoj su smeštene meglenke i LED diode, dovoljna je da upadne u oči. Bokovi su snažni, a nema prigovora ni za zadnji deo, dok je karoserija udaljena od tla 200 milimetra.Enterijer je funkcionalan i praktičan. Kolorna instrument-tabla je pun pogodak, a velika novost je da je uključivanje agregata deo standardne opreme! Najviše nas je oduševio sjajni benzinac TCe 120!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track