Festival Rock@Exit danas na Petrovaradinskoj tvrđavi
Foto: Beta

Dolaze ljubitelji Queensa i Exita iz celog regiona!

Festival Rock@Exit danas na Petrovaradinskoj tvrđavi

Exit 2018 -
Večeras u 18h otvaraju se vrata festivala Rock@EXIT! Zvezde večeri biće dugoočekivani Queens of the Stone Age, a na rokenrol spektaklu pridružiće im se i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor!

NOVI SAD - Ovim i zvanično otpočinje velika EXIT AVANTURA, nezaboravni festivalski doživljaj koji nas pored festivala Rock@EXIT vodi i na EXIT FESTIVAL 10-13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi i na Sea Dance Festival 15-17. jula na plaži Jaz kod Budve.

Danas se očekuje vedar, topao dan i povorke Queens of the Stone Age fanova iz cele Srbije, ali i iz Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Grčke, Makedonije i mnogih drugih zemalja. Festival će posetiti i ukupno 350 novinara iz navedenih zemalja, kao i novinari iz Holandije, Austrije i Velike Britanije!Program počinje u 18.20h!

Kapije festivala otvaraju se u 18h, a već u 18.20h nastupa prvi bend, Repetitor. Za njima sledi Ritam nereda 19.10h, potom nastup Eyesburn u 20h, u 21.05h počinju legendarni Partibrejkers, dok je dugoočekivana svirka Queens of the Stone Age zakazana za 22.30h. Saobraćaj će na Petrovaradinskoj tvrđavi biti zatvoren od 14h, pa sve do 6h narednog dana, dok će festivalske kapije biti smeštene na samom ulazu na glavnu binu EXIT festivala.

Queens of the Stone Age mobilna aplikacijaNabavite zvaničnu ROCK@EXIT Festival aplikaciju za Android! Sa bogatim sadržajem - satnicom, informacijama o izvođačima, kartama, informacijama o Novom Sadu - aplikacija je savršeno mesto da saznate sve o ROCK@EXIT Festivalu, a i više! Aplikacija za Android dostupna je ovde.

Zajednička akcija EXIT fondacije i Fonda B92 za prikupljanje humanitarne pomoći za ugrožene od poplava

Fondacija Exit i Fond B92 pozivaju sve posetioce Rock@EXIT festivala da ponesu paštete, sardine, mesne nareske i drugu konzerviranu hranu i učestvuju u zajedničkoj akciji za pomoć ugroženima u poplavama. Na samom ulazu na festival, odmah pored pulta za prodaju karata, biće smešten humanitarni štand, gde će svi posetioci od otvaranja ulaza pa do 22h moći da ostave svoju donaciju.

Sva prikupljena pomoć namenjena je žrtvama poplava u Smederevskoj Palanci!Karte na festivalskom ulazuUlaznice na Rock@EXIT po ceni od 2.499 dinara biće dostupne na ulazu na festival. Naoštrite se za letnju rokenrol avanturu. Vidimo se na Petrovaradinskoj tvrđavi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track