EGZIT: Deset godina Happynovisad bine!

Elektrana se vraća

EGZIT: Deset godina Happynovisad bine!

Exit 2018 -
Elektrana se vraća na EXIT kao specijalan gost prvi dan festivala

EXIT AVANTURA proslavlja deceniju jedne od omiljenih bina na EXIT festivalu

Happynovisad Stage već godinama unazad važi za mesto na Exitu koje predstavlja najnaprednije stilove i tendencije u alternativnoj elektronskoj muzici, pa nije retkost da izvođači koji nastupaju na ovoj bini jedne godine, dožive bum tek sledeće ili čak u narednih par godina. Pored najaktuelnijih live i DJ setova, neizostavan deo programa su i već proverena imena i velikani underground muzike i kulture.

Elektrana – ‘’centar za razvoj elektronske umetnosti i kulture’’, će prikazati selekciju domaćih izvođača koji su dokazali svoju prevlast u elektro zvuku prethodnih godina, pa tako imamo čak i premijere live setova sjajnih bendova YusYus i Konvoj Bonton Bajkera. Ispred Elektrane još nastupaju Lost In The Sound, Caligari, WB41 i Neomodern, a program će zatvoriti Iggy Dope.

Tu su i AnD, napredni dvojac inspirisan Dave Clarkom, Myler, izvođač sa izdanjima na Naked Lunch-u, Shout Records, VooDoo i Bass Assault Records i Fran Hartnet, jedan od najiskusnijih Djeva iz Irske, uvek spreman da ponudi najsvežiji i futuristički zvuk koji je esencija tehna. Iste večeri nastupaju i Hetem, sveže ime na elektronskoj sceni sa svojim zanimljivim live nastupom, Pharmacist, ambijentalni alijas Thinkera, člana Mystic Stylez ekipe i Lag, najnapredniji mladi tehno producent i DJ sa ovih prostora.

Iste večeri nastupa i Black Amiga, anonimni izvođač koji pušta da muzika kaže svoje, a od domaćih izvođača nastupaju Jackie Dagger, još jedan član Mystic Stylez ekipei hiperpopularnog Teklife kolektiva, novosadski beatmaker i producent Yeah Left koji će premijerno predstaviti svoj live set, uvek rado viđen i slušan SMT#nG i programski selektor X-Coast koji će sa specijalnim gostima zatvoriti ovogodišnji program na Happynovisad stejdžu.

http://www.youtube.com/watch?v=N4HQrD7WG3g

http://www.youtube.com/watch?v=UWUDmpNvdrM

http://www.youtube.com/watch?v=n2KNnat4N54

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track