(FOTO) Došao zbog Egzita čak iz Amerike i oduševio se: Svima pričam koliko je fenomenalna Srbija
Foto: Zorana Jevtić

Fasciniran našom zemljom

(FOTO) Došao zbog Egzita čak iz Amerike i oduševio se: Svima pričam koliko je fenomenalna Srbija

Exit 2018 -
Dante je, zahvaljujući preporuci druga, iz Los Anđelesa došao u Srbiju, za koju ima samo reči hvale
1 / 6 Foto: Aleksandra Vrbica

Večeras počinje 15. muzički festival Egzit, a brojni posetioci sa svih krajeva sveta već su stigli u Novi Sad. Prema zvaničnim podacima, oko 2.500 ljudi se za sada smestilo u Egzitovom kampu nadomak Štranda, čuvenog kupališta.Da se dobar glas daleko čuje pokazao je i Dante iz Amerike. Njemu nije bilo teško da dođe čak iz Los Anđelesa jer je o ovdašnjim ljudima i Egzitu čuo samo najbolje stvari.

"Prijatelj iz Velike Britanije koji je prošle godine prvi put bio na Egzit festivalu rekao mi je da obavezno moram da dođem na Egzit. Prvi put sam ovde, obišao sam i Beograd, i potpuno sam oduševljen. Svima ću da pričam koliko je Srbija fenomenalna", iskren je Dante.

Barts i Kun iz Holandije
Barts i Kun iz Holandije

Malo dalje u kampu dvojica mladih momaka bacaju frizbi. I Barts i Kun iz Holandije su prvi put u Srbiji."Za Egzit smo saznali preko Travel kanala. Očekujemo da čujemo mnogo raznovrsne muzike i dobar provod. Došli smo samo nas dvojica, ali već smo upoznali još neke naše sunarodnike, kao i ljude iz drugih zemalja", rekao je Kun.

Dok kamperi polako postavljaju svoje šatore, svi se zagrevaju za spektakl na Petrovaradinu. Zbog povećane potražnje, u prodaju je pušteno još 5.000 karata za svako veče, a organizatori očekuju da će na Tvrđavi svake večeri biti čak 50.000 posetilaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track