ELI GOLDING JE NOVA PRINCEZA? Pevačica viđena kako se ljubi sa princom Harijem
Foto: Profimedia

Nova romansa

ELI GOLDING JE NOVA PRINCEZA? Pevačica viđena kako se ljubi sa princom Harijem

Exit 2018 -

Jedna od najpoznatijih pevačica danas, Eli Golding koja će na stupiti na glavnoj bini ovogodišnjeg Exit festivala uzburkala je još jednom javnost ali ovoga puta nije u pitanju novi hit nego nova ljubav.

Nakon što je raskinula dugogodišnju vezu sa basistom iz pop rok benda McFly viđena je ni manje ni više nego sa princem Harijem. Princ je slobodan već neko vreme, nakon što je raskinuo sa svojom bivšom devojkom Kresidom Bonas. Pop princeza je viđena u Harijevom zagrljaju na Audi Polo Šamipionatu u Konvort Parku u Berkširu.

Svi koji su bili prisutni mogli su da primete da se ovaj par zaljubljeno gledao tokom čitavog dana, dok je jedan od očevidaca tvrdi da ih je video kako dele poljubac ispod ćebeta. Tokom svog nastupa na Audi Polo šampionatu Eli je izgledala baš kao prava princeza u kratkoj pink haljini, da li je za njen sjaj odgovoran upravo Princ Hari, ostaje nam da vidimo ali svi znamo da žene najlepše izgledaju kada su zaljubljene.

A video posted by elliegoulding (@elliegoulding) on May 28, 2016 at 11:22am PDT

Ovogodišnja magična Exit avantura nam je sve bliža! Exit festival održaće se od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa preko 500 izvođača na više od 20 bina i ove godine se očekuju neverovatna atmosfera, fantastične žurke, nezaboravni koncerti, pred nama je najbolje festivalsko izdanje do sada!

Nakon 4 dana i noći neprestane zabave, selimo se na plažu Jaz, biser jadranske obale, gde nas čeka morsko poglavlje Exit Avanture, Sea Dance, koji traje od 14. do 16. jula. Morski deo obuhvata dnevne žurke na Dance Paradise bini i đuskanje uz zalazak sunca na obali sa nekim od najboljih izvođača današnjice.

Nastupe su već potvrdili David Guetta, Ellie Goulding, The Prodigy, Skrillex, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, The Vaccines, Richie Hawtin, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Cock Sparrer, Paradise Lost, Andy C, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on May 14, 2016 at 10:46am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja