NAJAVA ZA SEA DANCE FESTIVAL: Jared Leto kao Džoker u novom Skrillexovom spotu!
Foto: Instagram

Spremni

NAJAVA ZA SEA DANCE FESTIVAL: Jared Leto kao Džoker u novom Skrillexovom spotu!

Exit 2018 -

Holivudska zvezda Jared Leto ponoviće ulogu ozloglašenog lika Džokera u novom muzičkom spotu za numeru Skrillexa i američkog repera Ricka Rossa, urađenu za dugo iščekivani akcioni filmski hit "Suicide Squad".

Tokom prošle sedmice Leto je na Twitteru, Snapchatu i Facebooku postavio fotografije u kostimu Džokera, nakon čega su američki mediji izvestili da se i oskarovac nalazi na snimanju spota u Majamiju. Skrillex, koji će ovog jula nastupiti na Sea Dance festivalu, pre nešto više od mesec dana objavio je deo refrena nove pesme koju je uradio sa Rossom.

U tekstu objavljene melodije se, osim naziva filma "Suicide Squad", pominju i Gotham City, Killer Croc, kao i ljubičasti “lamborgini” kojeg će Džoker voziti u novom filmu. Time je Skrillex potvrdio pisanja medija da radi na muzici za ovo filmsko ostvarenje. "Suicide Squad" predstavlja filmsku verziju stripa izdavačke kuće "DC Comics", koju je režirao David Ayer. Radnja filma nadovezuje se na nastavak priče iz ostvarenja "Batman v Superman: Dawn of Justice", uz pojavljivanje Bena Afleka u kameo ulozi Betmena. Tajna vladina agencija okupiće sve zlikovce na jednom mestu i ponuditi im da obave jednu opasnu misiju u zamenu za oproštaj njihovih zločina.

I'm not gonna kill you, I'm just gonna... #SuicideSquad #Joker @EmpireMagazine

Фотографија корисника JARED LETO (@jaredleto) дана 27. Окт 2015. у 10:17 PDT

U filmu igraju Margot Robbie kao Harley Quinn, Will Smith je plaćenik Deadshot, Adewale Akinnuoye-Agbaje je mutant Killer Croc, Jay Hernandez je El Diablo, Adam Beach je ubica Slipknot, Jai Courtney kao Flashov protivnik Captain Boomerang, model Cara Delevingne je misteriozna Enchantress, Joel Kinnaman igra vojnog stručnjaka i vođu ove jedinice Ricka Flagga (prvobitno je ova uloga bila ponuđena Tomu Hardyju), Karen Fukuhara je mačevalka Katana.Delić verzije numere, koja tek treba da bude objavljena, može se čuti na SoundCloudu:

https://soundcloud.com/sebinofficial/skrillex-rick-ross-id

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.Nastupe su već potvrdili: Ellie Goulding, The Prodigy, David Guetta, Wiz Khalifa, The Vaccines, Bastille, George Clinton, Tinariwen, Stormzy, Ms. Dynamite, Hurts, Skrillex, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Solomun, Robin Schulz, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Sigma DJ set, Cock Sparrer, Paradise Lost, At the Gates, Anti-Flag, Dub Pistols, Sister Bliss DJ set, Zomboy, Andy C, Filatov & Karas, Goldie, Jeff Mills, Black Coffee, Stereo MCs i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track