VODIMO VAS NA EXIT ZAGREVANJE: Kraak & Smaak i muzičko-modna noć na Kalemegdanu
Foto: Promo

Osvoji karte

VODIMO VAS NA EXIT ZAGREVANJE: Kraak & Smaak i muzičko-modna noć na Kalemegdanu

Exit 2018 -

Čuveni holandski sastav Kraak & Smaak predstaviće se beogradskoj publici u specijalnom DJ nastupu, uz zavodljivi vokal Berenice Van Leer, 18. juna na Kalemegdanu.

Evolution žurka, muzičko-modna noć kao zagrevanje za predstojeću, letnju EXIT Avanturu održaće se 18.juna na Kalemegdanu.

Da se atmosfera dodatno zagreje, pobrinuće se i niški heroji, grupa El Jazzyra, a poseban spektakl ove letnje večeri, biće modna revija premium koncepta Fashion&Friends, koji će nam predstaviti neke od trenutno najatraktivnijih urbanih svetskih brendova. Kapacitet ovog događaja je vrlo ograničen i samo u petak će u prodajnoj mreži Gigstix ulaznica prodavati po poklon ceni od 500 dinara, što je 50% popusta u odnosu na konačnu cenu. U prodaji će biti i VIP ulaznice po ceni od 2.500 dinara.

Svi kupci ulaznica za EXIT i Sea Dance festivale moći će da uđu besplatno uz prethodnu registraciju putem svog naloga na sajtu Gigstix.com.

Ovom prilikom sajt Kurir.rs vam poklanja 10x2 ulaznice za EVOLUTON žurku. Potrebno je da na Kurir facebook strani (https://www.facebook.com/kuririnfo) ostavite komentar na post ove vesti. Prvih 10 komentara će svojim autorima doneti po dve ulaznice za ovu neverovatnuu žurku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track