ČEKA NAS SPEKTAKL NA TVRĐAVI: Kilersi nastupaju na Exitu!
Foto: Profimedia

LETO LJUBAVI

ČEKA NAS SPEKTAKL NA TVRĐAVI: Kilersi nastupaju na Exitu!

Exit 2018 -

Američki bend Kilers (The Killers) nastupiće večeras u Novom Sadu, na glavnoj bini Egzit festivala (Exit), a koncert je uvod u ovogodišnja četiri festivalska dana na Petrovaradinskoj tvđavi.

Kilersi su najavljeni kao jedan od najvećih rok bendova današnjice, a ovaj popularni sastav na Petrovaradinsku tvrđavu dolazi u okviru ekskluzivne turneje u nekoliko zemalja, medju kojima je i Srbija.

Cena ulaznice za ovaj koncertni spektakl je 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za prostor ispred bine.

foto: Profimedia

Takozvanog "nultog" dana Egzita osim Kilersa, Egzitom će odjeknuti i prvi zvuci sa popularne eketronske Dens arene (Dance Arena), na kojoj će nastupiti Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple, Rebekah i drugi.

Samo za današnji događaj ulaz je slobodan uz bilo koju Egzit ulaznicu.

Sam festival zvanično će biti otvoren u četvrtak 6. jula, a prvog dana očekuju se nastupi Princess Nokia, Liam Gallagher, Jesus and Mary Chain, Alan Walker i di džeja Paul Kalkbrennera.

U petak na Egzit stižu Years and Years, a na Dens areni atmosferu će praviti Solomun zajedno sa di-džej Dixonom.

Organizatori su saopštili da su ulaznice za subotnje veče na Egzitu gotovo rasprodate, a te noći će na Tvrđavi nastupiti Jason Derulo, Duke Dumont i Robin Schulz, kao i Edo Maajka, Sve barabe i bend Rufus.

Finale ovogodišnjeg Egzita biće u nedelju 9. jula, kada će nastupiti art-pop kraljica Roisin Murphy i soul senzacija Rag'n'Bone Manu, a sa njima će na tvrđavi biti i elektronski velikani poput Hardwell-a i Nine Kraviz.

Osim njih, publika će tokom četiri dana festivala moći da vidi mnoštvo izvođača na više od 40 bina i muzičkih zona širom Petrovaradinske tvrdjave.

Prvi posetioci festivala već su stigli u Novi Sad, a ove godine organizatori očekuju više od 50.000 turista iz 68 zemalja celog sveta. Festivalski kamp počeo je sa radom u utorak, a nalazi se na novosadskoj plaži Štrand.

Ovogodišnji Egzit održava se pod geslom "Leto ljubavi", a upitanju je proslava 50 godina od nastanka legendarnog hipi pokreta.

foto: Profimedia

(Kurir.ra/Beta/Foto Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja