KURIR EKSKLUZIVNO U EXIT KAMPU! Evo kako kamperi prikupljaju snagu nakon neprespavane LUDE NOĆI I  ŽURKE DO ZORE! Spremni za Zigija Marlija (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

PRILIKA ZA ODMOR

KURIR EKSKLUZIVNO U EXIT KAMPU! Evo kako kamperi prikupljaju snagu nakon neprespavane LUDE NOĆI I ŽURKE DO ZORE! Spremni za Zigija Marlija (FOTO)

Exit 2018 -

Nakon burne noći prve večeri ovogodišnjeg Egzit festivala uhvatili smo goste Egzitovog kampa kako odmaraju i spremaju se za nastavak festivala.

Više od 1.000 kampera podiglo je svoje šatore u nepisrednoj blizini omiljenog kupališta Novosađana, Štranda, a mnoge od njih zatekli smo kako I dalje spavaju uprkos ranim popodnevnim časovima.

foto: Stefan Jokić

Posetioci kampa, osim plaže, za koju imaju ekskluzivan pristup, zabavu nalaze u chill zonama koje su nikle širom kampa.

Bilo da je tematika Orijent, te da uživaju pod baldahinima, ili FIFA World Cup zona u kojoj će kamperi pratiti finalne utakmice fudbalskog prvenstva, zabava za posetioce kampa je na svakom koraku.

foto: Stefan Jokić

Kamperi su se prikupili iz svih krajeva sveta, a osim domaćih gostiju, koji ptednjače po broju, tu je još I 141 gost iz Turske, 139 Slovenaca, 91 kamper iz Hrvatske, 71 gost iz Grčke, kao I turisti iz Japana, Francuske, Engleske, Irana...

foto: Stefan Jokić
1 / 8 Foto: Stefan Jokić

Podsećamo, zvezda druge večeri ovogodišnjeg Egzita je čuveni Zigi Marli, sin pokojne legende rege muzike Boba Marlija.

CENE U KAMPU:

foto: Kurir

Kurir.rs/D.K/Foto Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track