Exit i dalje među najboljim evropskim festivalima

Exit i dalje među najboljim evropskim festivalima

Exit 2018 -
Navodi se i da je "Exit" proglašen za najbolji evropski festival 2007. godine, a posetioci su pozvani da prisustvuju nastupima Snup doga kao Snup Lajna, "Bloc Party"-a, "Fatboy Slim"-a, Di-džej Freša Si Lo Grina, Džefa Majlsa, Erika Prajdza

BEOGRAD - Medijski servis "Evronjuz" u svom članku o vodećim letnjim festivalskim destinacijama svrstao je festival "Exit" među deset najboljih evropskih festivala za 2013. godinu.

Ovaj uticajni medijski servis se na taj način pridružio spisku vodećih svetskih medija na kojem se već nalaze BiBiSi, SiEnEn, "Gardijan", EmTiVi i drugi, a koji su u proglasili "Exit" za jedan od najboljih evropskih festivala.

Tekst u kome se "Exit" našao na šestom mestu liste najboljih, kao njegove adute ističe raznovrsni muzički program i Petrovaradinsku tvrđavu, kao jedinstvenu festivalsku lokaciju, navodi se u saopštenju organizatora tog festivala.

U članku na internet portalu www.euronews.com "Exit" je našao svoje mesto na listi ispred giganata poput belgijskog "Tomorrowland" festivala i mađarskog "Szigeta", koji su zauzeli sedmo, odnosno, deveto mesto.

U odnosu na druge evropske festivale, "Exit"-u se daje prednost zbog izuzetno pristupačnih cena, kao i nezaboravnog festivalskog doživljaja u multikulturalnom okruženju.

Navodi se i da je "Exit" proglašen za najbolji evropski festival 2007. godine, a posetioci su pozvani da prisustvuju nastupima Snup doga kao Snup Lajna, "Bloc Party"-a, "Fatboy Slim"-a, Di-džej Freša Si Lo Grina, Džefa Majlsa, Erika Prajdza i mnogih drugih.

Brojne nagrade koje je "Exit" osvojio tokom godina ali i, pre svega, kvalitetan muzički program i karnevalska atmosfera učinili su od Petrovaradinske tvrđave nezaobilaznu festivalsku destinaciju za posetioce iz celog sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track