POČELO ČETVRTFINALE "MOZAIKA": Majstori kviza odmerili snage, a osvojeni poeni ZAPANJILI SVE!
Foto: Kurir Televizija

nebojša i igor u duelu

POČELO ČETVRTFINALE "MOZAIKA": Majstori kviza odmerili snage, a osvojeni poeni ZAPANJILI SVE!

Jesenji TV program -

Kviz "Mozaik" došao je do finalnih emisija, te je počelo četvrtfinale, a u ovoj epizodi takmičila su se dobro poznata lica i najbolji takmičari. Na crvenoj poziciji takmičio se Nebojša Jeftović, dok je se na plavoj našao Igor Burlica. Stari znaci su podržali jedan drugog, a potom započeli sa igrom.

Takmičari imaju višegodišnje iskustvo u kvizovima, te za njih nije bilo problema rešiti "Nizove". Nebojša je bio u prednosti, pa je osvojio i veliki broj poena u samom startu, odnosno 14 poena, dok je Igor svojio 6.

Mozaik
foto: Kurir Televizija

I igra "Daj mi slovo" je bila uspešna za takmičare, a ovaj put je dominirao igor koji je dao veći broj slova. Nebojša, naravno, nije bio u zaostatku, te dok je njegov protivnik dao reč "Indiskretno", njegovo rešenje je bilo "Indirektno".

Dakle, razlika u jednom slovu, te je rezultat iznosio 28:26 za Igora. Matematičke igre nisu uvek lake, pa su se i naši takmičari pomučili, ali su uspeli da dođu do pravih rezultata. Nebojše je bio u vođstvu tokom ove igre, te je osvojio veći broj poena -12.

Mozaik
foto: Kurir Televizija

Igor je i ovaj put rešen da "Magelan" započne pitanjima vezano za mesta koja se nalaze severno od Firence, ali njegovi poeni su otišli Igoru, koji je odgovori na veći broj pitanja - čak 28 poena, pa je u preseku iznosio 92:68 za Nebojšu, jer je od početka kviza bio uspešniji. Igra teče dalje i ništa još nije gotovo.

Mozaik
foto: Kurir Televizija

Nebojša je priznao da mu film nije najjača strana, te je bio skeptičan kada je njegova zadatak bio da da imena režisera novijih ostvarenja, ali se dobro pokazao i dao tačne odgovore, dok je Igor morao da pogodi sportove koje igraju poznata imena. Rezultati su bili izjedančeni i obojica su osvojila po osam poena.

Mozaik
foto: Kurir Televizija

Takmičarima je ostala igra "Kurir", a nakon ove igre znao se i pobednik, a to je ubedljivo bio Neboša sa 125 poena, dok je Igor osvojio 92. Ovaj tandem ćemo videti u još jednoj od narednih emisija četvrtfinala.

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:35

HIT U MOZAIKU! REČ NA SLOVO R - JABUKA! Takmičar se zbunio, voditeljka prasnula u smeh!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track