27:53

KVIZ MOZAIK 06.10.2021. ZBOG REČI AUDIJENCIJA ISPAO IZ IGRE: Branko stao na put četvrtom trijumfu Miroslava

Kviz Mozaik

ZBOG REČI AUDIJENCIJA ISPAO IZ IGRE: Branko stao na put četvrtom trijumfu Miroslava

Jesenji TV program -

U 18. emisiji porodičnog kviza Mozaik za nagradu od 300.000 dinara i putovanje koja čekaju pobednika drugog serijala, nadmetali su se Miroslav Rahman i Branko Marković.

Crvenu poziciju i pobedničko mesto po četvrti put brani Miroslav, kome se suprotstavlja diplomirani mašinski inženjer, tako da su brojevi njihovo carstvo.

Zato su spremno uplovili u igru "Nizovi", u kojoj je Miroslav bio bolji za tri poena.

kviz
foto: Kurir TV

Posle druge igre "Daj mi slovo", gde su protivnici imali reč sa istim brojem slova i zaslužili po 20 poena svaki, situacija na tabeli je ostala nepromenjena. Miroslav je imao 29, a Branko 26.

kviz
foto: Kurir TV

Treća igra "Abakus" napravila je mali preokret, u računanju se Branko pokazao spretniji, pa je rešio tri zadatka u nizu i dobio dodatne poene, a Miroslav je izašao sa 0. Branko je prešao u vođstvo sa 37, naspram Miroslavljevih 29 poena.

Branko je imao više sreće i u četvrtoj igri "Štafeta" u kojoj takmičar zadaje reč koja počinje poslednjim slovom iz prethodne reči. Opet je uzeo poene crvenog igrača koji je ponovio termin, pa je stanje na tabeli bilo 55 vs 29 u korist plavog takmičara.

kviz
foto: Kurir TV

Peta igra "Magelan" startovala je iz Guče, a Miroslav je krenuo na sever, za razliku od Branka koji je otišao na zapad. U igri opšte kulture potkovaniji je bio Branko osvojivši 75 poena, dok je Miroslav došao do 37 poena.

U šestoj igri "Do vrha" Miroslav je trebalo da pogodi na kojim okeanima i morima se nalaze određeni gradovi, a Branko je trebalo da pogodi ko izvodi ponuđene pesme. Miroslav je bio bolji zaradivši 18 poena, što je ukupno iznosilo 55. Branko je imao problema sa izvođačima, te je zaradio samo 6 poenam ukupno 81.

kviz
foto: Kurir TV

U poslednjoj, sedmoj igri Miroslav je opet uspešno rešio asocijacije i stekao još 15 boda, odnosno 70 na kraju. Plavi takmičar je rešio manje pojmova, pa je u totalan skor ušlo 9 poena iz ove igre, odnosno 90 poena u konačnici.

Branko je stao na put četvrtoj pobedi Miroslava.

"Zaslužena pobeda, želim mu sreće u daljem takmičenju", objasnio je Miroslav.

Posle pobede Branko je bio zadovoljan.

kviz
foto: Kurir TV

"Čestitam Miroslavu koji je ostvario tri pobede, ako hoću i ja tako, tek treba da radim na pobedama, ali lepa je igra i druženje, jedva čekam sledeću", rekao je Branko.

Ako znate "sve i svašta", brzo reagujete i izuzetno ste spretni, postanite učesnik Mozaika klikom na ovaj link. Podsećamo, drugoplasirani osvaja nagradu u vrednosti od 100.000 dinara i nagradno putovanje, a pobedniku serijala sleduje 300.000 dinara i nagradno putovanje.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track