01:29

OVA DEVOJKA IMA HILJADU LICA: Šije, puca, perfektno govori engleski, čuva malu bebu i redovan je student PRAVA

snajka za poželeti!!!

OVA DEVOJKA IMA HILJADU LICA: Šije, puca, perfektno govori engleski, čuva malu bebu i redovan je student PRAVA

Jesenji TV program -

Katarina Stefanović u poslednjoj emisiji "Majke i snajke" osim što je demonstrirala odlično kulinarsko znanje, ona je pokazala da je žena sa hiljadu vrlina, hobija i zanimanja.

"Ja sam majka predivne i prelepe devojčice po imanu Anastasiju, osmomesečne bebe. Ona mi je izvor snage za sve u životu što radim", započela je ona a onda krenula da nabraja čime se sve bavi u slobodno vreme.

MAJKE I SNAJKE
foto: Kurir TV

Kaže da joj je želja da prosperira i da se nada da će pomoć koju dobija od svoje majke, svekrve i muža na kraju da se isplati.

Na pitanje u kojoj sferi želi da se ostvari i razvija u životu, mlada Katarina je pomenula da je svestrana.

"Studiram prava, imam završen kurs estetske medicine, engleski jezik profesionalnog nivoa (C1), završen kurs rukovođenja vatrenim oružjem, kurs šivenja, honorarno se bavim malo nekada...", nije stigla da završi rečenicu jer je i pevačica Seka Aleksić prvi put otkrila da i ona zna da puca iz pištolja.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track