Najnovije vesti

VELJKO ZA GODIŠNJICU BRAKA SEKI ALEKSIĆ KUPIO PIŠTOLJ! Pevačica šokirala izjavom o neobičnom poklonu i kursu koji je pohađala
00:42

VELJKO ZA GODIŠNJICU BRAKA SEKI ALEKSIĆ KUPIO PIŠTOLJ! Pevačica šokirala izjavom o neobičnom poklonu i kursu koji je pohađala

KURIR TELEVIZIJA

VELJKO ZA GODIŠNJICU BRAKA SEKI KUPIO PIŠTOLJ! Pevačica šokirala izjavom o neobičnom poklonu i kursu koji je pohađala

Jesenji TV program
22:19h

Seka Aleksić ume da puca iz vatrenog oružja, tačnije pištolja, otkrila je u emisiji Majke i snajke na Kurir televiziji, ali i da joj je prvi primerak kupio suprug Veljko Piljkić i to za godišnjicu braka!.

Folk pevačica nadovezala se na priču svestrane učesnice u kulinarskom šouu koja je nabrajala šta sve ume da radi u životu. Nakon što je pomenula kurs upotrebe vatrenog oružja, i Seka se pohvalila svojim umećem.

"Seko, zašto mi to ranije nisi rekla nego ja pokušavam da se mangupiram i suprotstavljam?", pitao je kuvar Raša.

"Samo ću ti reći da sam vatreno oružje dobila na poklon posle polaganja, naravno, od svog supruga za godišnjicu braka. A ja sam ga pitala: Jesi svestan šta si mi kupio?", kroz osmeh je ispričala Aleksićka.

Seka Aleksić
foto: Kurir TV

Ona je ispričala i anegdotu prilikom biranja oružja:

"Ulazimo u prodavnicu i stoje dva muškarca za pultom i pitaju nas - jel dotle došlo?", podsetila se Seka kroz smeh i dodala da joj je žao što nema više vremena da ide u streljanu i da se tom hobiju posveti više.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track