SVESTRANA

SVEKRVA CARICA! BILA JE PRVI ŽENSKI SAOBRAĆAJAC Kaznila čak i Milenu Dravić, a kad su čuli za kućnog ljubimca svi se RASPAMETILI

Jesenji TV program -

U 28. epizodi najpopularnijeg kulinarskog šou programa "Majke i snajke" svekrva Svetlana Krsmanović posebnu pažnju je privukla i kod žirija i kod naših voditelja Seke Aleksić i Radomira Raše Vlačića.

Naime, Svetlana, osim što je bila prva žena saobraćajac u staroj Jugoslaviji, bila je i prvak u streljaštvu.

porodiva Krsmanović
foto: Kurir televizija

- Pucala sam iz vazdušne puške, a rad u kriminalistici je ostavio posledice na mene. Posle sam samo gledala po ulici da li neko ima pištolj, zašto zavlači ruke u džepove - priseća se Svetlana.

Ona je otkrila i da je jednom prilikom kaznila i čuvenu i u to vreme megapopularnu glumicu Milenu Dravić.

- Baš mi je žao kada sam je kaznila, ali nepropisno se parkirala - priseća se Svetlana.

porodiva Krsmanović
foto: Kurir televizija

Svestranu svekrvu već su prozvali caricom, pa pravo oduševljenje nastalo je kada je snajka Aleksandra otkrila da je Svetlana imala za ljubimca vevericu.

- Držala sam je u džepu, bila je jako pametna, a čak sam joj i nokte lakirala - prisetila se svekrva Svetlana, a njena priča izazvala je pravo oduševljenje kod svih prisutnih.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:42

VELJKO ZA GODIŠNJICU BRAKA SEKI ALEKSIĆ KUPIO PIŠTOLJ! Pevačica šokirala izjavom o neobičnom poklonu i kursu koji je pohađala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track