07:11

NEDOPUSTIVO! Seka odmah izbacila snajkin tart iz usta: OVO JE ŽIVO! Ocena nikad OŠTRIJA!

ŠTA JE TO SPREMILA

NEDOPUSTIVO! Seka ŠOKIRANA odmah izbacila snajkin tart iz usta: OVO JE ŽIVO! Ocena nikad OŠTRIJA!

Jesenji TV program -

U 30. epizodi emisije "Majke i snajke" kuvala je porodica Veselinović. Snjaka Teodora i majka Marina na samom početku su priznale da se odlično slažu, a u kuhinji je majka ipak pokazala određeno iskustvo i prednost.

Snajka Teodora krenula je puna samopouzdanja da sprema svoj tart sa mesom. Ipak, trema je učinila svoje, pa joj je kora ispala deblja nego što je planirala.

Majke i snajke
foto: Kriri televizija

Iako su snajke bila poprilično obazrive prilikom ocenjivanja i u obzir uzele i Teodorine godine i tremu pred kamerama, voditelji Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić nisu ni malo bili blagi.

- Ovo je živo - rekla je Seka prilkom degustacije i odmah izbacila iz usta snajkin tart.

Prilikom ocenjivanja oboje su se složili da je živa hrana nedopustiva, pa su zbog snajke porodicu Veselinović ocenili sa četvorkom.

Majke i snajke
foto: Kriri televizija

- Majka je odlično napravila, da se samo njeno jelo ocenjuje bila bi tu jedna jaka sedmica, čak i osmica, a ovako ne može više od četvorke.

Mladoj profesorki srpskog i novopečenoj domaćici nije teško pala kritika, a moglo se videti i da se dobro zabalja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track