01:23

TRIK MASTER ŠEFA ZA SAVRŠEN RESTOVANI KROMPIR! Ukazao na GREŠKU koju bukvalno svi prave i ZBOG KOJE VAM PRILOG ISPADA LOŠE!

majke i snajke

TRIK MASTER ŠEFA ZA SAVRŠEN RESTOVANI KROMPIR! Ukazao na GREŠKU koju bukvalno svi prave i ZBOG KOJE VAM PRILOG ISPADA LOŠE!

Jesenji TV program -

Master šef Radomir Raša Vlačić voditelj je emisije "Majke i snajke" koja se prikazuje svakog radnog dana na Kurir televiziji.

Raša je omiljeni voditelj majkama i snajkama, a osim što ih dobro zabavlja, neretko sa njima deli i svoje kulinarske trikove.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Ovoga puta majka Stana Stošić i mlada snajka Jovana Stošić spremale su šnicle u sosu od vrganja sa restovanim krompirom, a master šef ukazao je na jednu grešku koju svi pravimo prilikom spremanja ovog mnogima omiljenog priloga.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

- Restovani krompir sprema se tako što skuvani krompir propržite na malo ulja. Prvo se izdinsta luk, sečen na listiće, zatim se tu doda krompir i prži se dok sok ne ispari. Greška koju svi prave odnosi se začinjavanje kropmira. Naime, kako krompir često začinimo paprikom dok je još na šporetu, dešava se to da na prilog postane gorak, jer ta paprika zagori. Zato je najvažnije da prilog prvo skinete sa šporeta, a tek zatim da ga začinite. Time ćete postići savršenu pikantnost, bez gorčine - posavetovao je Raša svoju publiku.

Kurir.rs

Bonus video:

03:32

PALAČINKE PLIVALE U MASTI: Kuvar Raša sve UPROPASTIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track