01:05

ZLATA JE EKSPLOZIVNA, EKSKLUZIVNA I ZLATNA! Niko ne ostaje ravnodušan na njen šarm, a sad nam je dala RECEPT za VESEO ŽIVOT

seka oduševljena kuvaricom

ZLATA JE EKSPLOZIVNA, EKSKLUZIVNA I ZLATNA! Niko ne ostaje ravnodušan na njen šarm, a sad nam je dala RECEPT za VESEO ŽIVOT

Jesenji TV program -

Zlata Antić u ulozi svekrve u kulinarskom šou programu "Majke i snajke" u ovoj 35. emisiji drugog ciklusa ponovo je oduševila domaćicu Seku Aleksić.

Zlata je još od prethodnog serijala poznata kao žena vedrog duha, koja je uvek spremna na pesmu, pošalicu i igru.

Nije se štedela ni u ovom kulinarskom obračunu sa snajkom Jelenom, a osim što je njeno kulinarsko umeće oduševilo žiri sastavljen od majki, na njen duh nije ostala imuna pevačica Seka.

majke i snajke
foto: Kurir TV

Bilo je nikad veselije, a ubrzo je mnogima postalo jasno zašto je Zlata eksplozivna, ekskluzivna i zlatna, kako su je okarakterisali svi učesnici i domaćini emisije Kurir televizije.

Na Sekino pitanje da li ugađa sebi, ova vrsna žena dala je podugačak odgovor:

"Volim da spremam sebi. Umem u 11 uveče da se probudim da jedem slaninu, i crni i beli luk, i vino da ne dobijem koronu! A ujutru kaficu i čista, iz Blaca domaća rakija iz svog šljivika. I malo sira", otkrila nam je recept vanvremenska gospođa.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track