04:04

RAŠA GLUMI PSA, SEKA GA DRESIRA: Kad izvrši komandu, daje mu NAGRADICE

urnebesno!

SAD SMO SVE VIDELI! Raša glumi psa, Seka ga dresira, kad izvrši komandu, slede NAGRADICE

Jesenji TV program -

Snajka Jelena Dimić iz 47. epizode drugog ciklusa kulinarskog šou programa Majke i snajke, bavi se neobičnim zanimanjem - dresurom pasa.

Svima u studiju Kurir televizije bilo je zaniljivo da čuju kako izgleda biti dreser, a domaćini Seka i Raša otišli su i korak dalje. Pokušali su da na licu mesta saznaju sve cake zanata.

"Kako ide to, kako naučiš da pričaš s psima", znatiželjna je bila pevačica.

"Pa fino, pre svega treba da volite pse jer oni sve osete. Drugi uslov je da se naoružate strpljenjem, treći je da imate volju, a četvrti da nađete trenera", objasnila je takmičarka.

seka i raša
foto: Kurir tv

Ona je otkrila da dresura psa podrazumeva učenje vlasnika kako da se ponašaju, a ne učenje same životinje.

Onda su pevačica i master šef pokušali da demonstriraju stečeno znanje kroz šalu.

seka i raša
foto: Kurir tv

"Rašo budi moj pas. Čučni Rašo, sedi, namesti se ko kuče. Ovo je moj Žućko, hoću da Žućko piški i kaki na jednom mestu", rekla je Seka i posle svake komande koju je kuvar ispunio, dala mu nagradicu - čeri paradajz.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track