POČELA DRUGA POLUFINALNA NEDELJA MAJKI I SNAJKI: Porodica Jovanović probila led, spremale specijalitet nazvan po SEKI ALEKSIĆ!
Foto: Kurir televizija

napetost raste

POČELA DRUGA POLUFINALNA NEDELJA MAJKI I SNAJKI: Porodica Jovanović probila led, spremale specijalitet nazvan po SEKI ALEKSIĆ!

Jesenji TV program -

Ušli smo u drugu polufinalnu nedelju kulinarskog takmičenja Majki i Snajki. Ove nedelje će, kao i predhodne dve porodice zavrediti svoje mesto u finalu. Vesna i Slađana Jovanović

Njih će ocenjivati, ali se i ujedno takmičiti ove nedelje sa strane snajki Natalija, Nađa i Jelena a sa strane majki, Slavica, Vesna i Vesna.

Porodica Jovanović imala je zadatak da pripremi potaž od bundeve "a la Seka" i pita sa višnjama. Ovo jelo je Raša posvetio Seki Aleksić. Za pripremu potaža imale su 46 minuta za pripremu, jer su usled zaboravljenih 7 namirnica ostale kažnjene sa 14 minuta manje vremena za pripremu jela.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Usled manjka vremena za pripremu, majka Slađana je imala ozbiljnu tremu. Plašila se da neće uspeti da spremi potaž i pitu na vreme, Raša i Seka su je ohrabljivali da će stići sve na vreme.

Snajka se sa druge strane odlično snalazila, fokusirala se na jelo i trudila se da ne misli o preostalom vremenu. 8 minuta pred istek vremena, takmičarke su privodile kraju kuvanje i uspešno su pored celokupnog pritiska stigle da serviraju jelo na vreme.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajke su bile oduševljene Vesninim potažom i pitom, čestitale su joj na uspehu. Reči hvale su imale i majke.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Seka je bila zadovoljna, zamerila je samo što je snajka stavila đumbir u potaž. Raša sa druge strane zamerio je i majki i snajki što je pita sa višnjom bila suva. Tajni član žirija se složio sa Rašom, smatra da u polufinalu mora biti bolja organizacija.

Borba za dnevnu nagradu od 10.000 dinara pripala je Milanu (Vesnin muž, Slađanin sin) koji je nakon degustacije trebao da pogodi koje je jelo ukusnije i čijih je to ruku delo. Stefan je pogodio, rekavši da je jelo koje je po njegovom mišljenju ukusnije pripremala njegova supruga.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sutra kuvaju Đorđevići!

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:29

SEKA ALEKSIĆ PROMENILA IMIDŽ: Potpuno blista u novom stajlingu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track