PALA PRVA JEDINICA U MAJKAMA I SNAJKAMA! Dvolična svekrva iza Radicinih leđa izogovarala jelo, a u lice joj rekla da je PRELEPO
Foto: Kurir televizija

kulinarsko takmičenje

PALA PRVA JEDINICA U MAJKAMA I SNAJKAMA! Dvolična svekrva iza Radicinih leđa izogovarala jelo, a u lice joj rekla da je PRELEPO

Jesenji TV program -

U drugoj epizodi kulinarskog takmičenja Majke i Snajke, Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić ugostili su porodicu porodicu Prodanović!

Porodica Prodanović dolazi iz Belog Blata. Klaudija i Branimir žive u porodičnoj kući sa svoje troje dece, za koje kažu da su jako energični. Imaju svoju zemlju i nekoliko domaćih životinja, u čijem gajenju uživaju. Klaudija je glavna i odgovorna da kod kuće sve bude u najboljem redu. Branimir najčešće radi i trudi se da doprinosi svojoj porodici što je više u mogućnosti. Klaudija najviše voli da posle napornog dana čita knjige. Majka Radica je kao mlada živela u Francuskoj, gde je i naučila francuski jezik. Pored francuskog govori i engleski. Uživa u svojoj kući u kojoj živi sama. Život joj je bio pun avantura i putovanja, ali je odlučila da želi da uživa u jednostavnom i skromnom životu.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Njihov zadatak bio je da pripreme piletinu sa povrćem na kineski način u slatko ljutom sosu sa kikirikijem. Za pripremu ovog jela imale su 58 minuta, jer su usled jedne zaboravljene namirnice ostale uskraćenje za 2 minuta manje vremena za pripremu.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Uz savete master šefa Raše, snajka i majka su se odlično snašle u kuhinji. Prvo su krenule sa seckanjem povrća, pa tek onda sa pripremom mesa. Trema koju su imale je brzo nestala, jer su se Raša i Seka pobrnuli da maksimalno opuste atmosferu. Radica i Klaudija su uspele uprkos tome što su ostale uskraćene za 2 minuta manje vremena za kuvanje da pre vremena pripreme i serviraju jelo.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Klaudija je za pripremljeno jelo od žirija snajki tri devetke i jednu desetku, dok je Radica dobila od žirija snajki dve devetke, jednu osmicu i jedinicu! Radica Borza, svekrva koja je Radici dala jedinicu za pripremljeno jelo je pri komentarisanju rekla da je jelo preukusno, a posle kada je ocenjivala jelo privatno, rekla je da je bezukusno.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Na Branimiru (Klaudijinom suprugu, Radicinom sinu) bilo je da pogodi koja dama je pripremila ukusnije jelo. Branimir je kao iz topa rekao da je ukusnije jelo sa njegove leve strane i da je upravo to jelo pripremila njegova supruga.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Branimir je svom timu osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara!

Sutra za nas kuva porodica Stojmenović!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:49

POČELA NOVA SEZONA MAJKI I SNAJKI! Porodica Kiselja probila led, predstavljena i NOVA PRAVILA takmičenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track