00:37

DANAS ZA VAS KUVA PORODICA MITIĆ: Gledajte najzabavniji kulinarski šou od 18 časova na Kurir televiziji

kurir televizija

PORODICA MITIĆ PO DRUGI PUT U MAJKAMA I SNAJKAMA! Oduševile žiri, dobile čiste DESETKE... Da li im se smeši nedeljna nagrada?

Jesenji TV program -

U četvrtoj epizodi kulinarskog takmičenja Majke i Snajke takmičila se porodica Mitić!

Igor i Dragana Mitić se bave trgovinom, to im je zajednička ljubav, a upravo na poslu su se i upoznali. Igora je Dragana privukla šarmom, ali ga je zadržala kuvarskim veštinama. Oni su posvećeni poslu, ali se Dragana trudi i da pokrene mali kulinarski biznis. Igorova majka je domaćica, porodična žena sa tradicionalnim vrednostima. Mitići takođe za sebe umeju reći da su tradicionalna porodica koja uživa u tradicionalnim specijalitetima. Draganin i Igorov hobi jesu kuhinja, i druženje u prirodi. Majka Ljiljana voli da provodi vreme u bašti i svojim biljkama posvećuje punu pažnju. Za njih je kuhinja mesto za porodicu, i čuvanje tradicionalnih vrednosti.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Ljiljana i njena snajka Dragana imale su zadatak da pripreme kiš Loren i miks zelenih salata sa dresingo po izboru. Za pripremu ovog jela imale su 60 minuta. Takmičarke su bile zadovoljne izabranim jelom, jer nije prvi put da prave ovaj specijjalitet.

Ovo inače nije prvi put da porodicu Mitić vidimo u Majkama i snajkama, podsetimo, one su se takmičile u predhodnoj sezoni, ali nažalost nisu ušle u finale.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Jelo su uspele da pripreme i serviraju na vreme, a žiri je prilikom degustacije bio oduševljen!

"Savršeno je jelo", "Svaka čast, sve je super ispalo", "Prvi put probam ovo jelo, prelepo je", bili su samo neki od komentara za Draganu i Ljiljanu, a u skladu sa komentarima, od svojih koleginica dobile su čiste desetke.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Na Igoru je bilo da se nakon degustacije kaže koja njegova dama je spremila ukusnije jelo. Igor je rekao da je ukusnije jelo pripremila njegova supruga Dragana, i time osvojio svom timu dnevnu nagradu od 10.000 dinara!

Sutra za nas kuva porodica Stojmenović!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track