Svekrva Aleksandra i snajka Katarina imale su zadatak da pripreme pileću džigericu u crvenom vinu i prilog palentu. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 58 minuta, jer su usled jedne zaboravljene namirnice ostale uskraćenje za dva minuta manje vremena za kuvanje.
O porodici Glišić
Sin Jovan je bio fudbaler i Katarina je pratila sve njegove utakmice. To je bila ljubav na prvi pogled. Prekinuo je karijeru zbog povrede. Ona je bila tu uz njega i zajedno su nastavili da žive uobičajenim životom. On je sada mesar, a ona pokušava da otvori svoj salon za nokte. Majka je prava domaćica, voli da gleda razne zabavne emisije i uvek se nadala da će učestvovati u jednoj. Sada ih je Jovan prijavio i odlučile su da pristanu uz puno premišljanja.
Takmičarke su pripremale sos po sličnom principu kao za gulaš. Svekrva nije želela da stavlja celer u sos, što je Raši bilo čudno jer se po originalnom receptu celer ključan u pripremi.
Takmičarke su pripremile kompletno jelo pre isteka vremena, te su imale i više nego dovoljno vremena za serviranje jela i pospremanje kuhinje.
Žiri je bio zadovoljan serviranim jelom, snajka je dobila samo reči hvale za pripremljeno jelo. Čak i deo žirija koji nije ljubitelj džigerice bio je oduševljen.
Na kraju je ostalo da Jovan nakon degustacije pogodi koja njegova dama je ukusnije jelo pripremila. Jovan je uspešno pogodio i time svojim damama osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.
Sutra se takmiči porodica Čubrilo!
Kurir.rs
Bonus video: