OBOREN REKORD U PROMAŠENIM ODGOVORIMA! Nakićke pripremile punjene tikvice i vanil krem, a ovaj Rašin komentar će vas NASMEJATI
Foto: Kurir Televizija

majke i snajke

OBOREN REKORD U PROMAŠENIM ODGOVORIMA! Nakićke pripremile punjene tikvice i vanil krem, a ovaj Rašin komentar će vas NASMEJATI

Jesenji TV program -

Danas je porodica Nakić ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

O porodici Nakić

Snajka Mirjana je poznata po svojoj neobičnoj kuhinjI unutar porodice, voli sve da jede i zato često eksperimentiše sa jelima. Stalno je u kuhinji. Veliki je fan Seke Aleksić, ide na sve nastupe i kaže da zna svaku njenu pesmu. Suprug Ognjen kaže da je zadivljen ženinom kreativnošću u kuhinji ali da za njega nema ništa bolje od dobre pice. Bavi se telekomunikacijama i najviše uživa u svom omiljenom sportu košarci.

Majka Jelena je poput svog sina, jednostavna u izboru jela i stalno jede piletinu u bešamel sosu. Bavi se šivenjem uniformi za vatrogasce i medicinsko osoblje. Ognjen se zbližio sa Mirjanom kada se šalio u istom društvu na račun toga što je ona jedina jela salatu. Mirjani on prvo nije bio simpatičan ali je njegova upornost imala efekat.

Svekrva Jelena i snajka Mirjana imale su zadatak da pripreme punjene tikvice i vanil krem sa svežim voćem. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 48 minuta.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Takmičari su se veoma dobro snašli u kuhinji. Mada Raša se ipak morao našaliti na račun svekrve koja je izbušila tikvicu sa obe strane kako bi je napunila. Možete pogledati u videu ispod:

01:46

Ovako je proteklo kuvanje porodice Nikić

Snajke su imale fantastične komentare za Mirjanu i ona je zaradila sve najviše ocene odnosno 3 desetke i 1 devetku. Jelena se ipak nije toliko dobro proslavila i sa veoma niskim ocenama, mada ona je to sve junački podnela.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Ognjen porem mnogobrojnih promašenih odgovora nije uspeo da pogodi čije je jelo bilo bolje pa tako nije uspeo da osvoji dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Najava 11. epizode najpopularnijeg kulinarskog šou programa Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track