01:50

PRIJATNA ATMOSFERA! Egzotična poslastica, ZA OVU KOMBINACIJU NISTE ČULI! Raša priredio ples i kolo, NEZABORAVNI DOŽIVLJAJ!

majke i snajke

PRIJATNA ATMOSFERA! Egzotična poslastica, ZA OVU KOMBINACIJU NISTE ČULI! Raša priredio ples i kolo, NEZABORAVNI DOŽIVLJAJ!

Jesenji TV program -

Danas je porodica Milovanović ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

majke i snajke
foto: Kurir TV

O porodici Milovanović

Majka Radica se od skoro oprobala u crtanju i otkrila da ima skriveni talenat. Obzirom da je u penziji, većinu svog vremena posvećuje crtanju, ali pored toga itekako voli da prošeta sa prijateljicama, a uživa i sama da šeta. U mladosti se bavila rukometom, pa je i sin Jovan krenuo njenim stopama.

Završio je gimnaziju i okrenuo se sportu. Jovan i njegova supruga Teodora su se upoznali u frizerskom salonu, kada je Jovan došao na šišanje. Teodora je po struci frizerka, i kao i njen suprug, vodi aktivan život. Oboje vole izlaske, a često slobodno vreme vole da upotpune odlaskom u bioskop ili pozorište.

Ono u čemu se svi slažu jeste kuhinja, ljubitelji su povrća i mesa i obožavaju da eksperimentišu u kuhinji. Radica najviše voli da sprema sarmu, a Teodora punjene paprike gde dolazimo do zaključka da Jovan obožava da jede mleveno meso.

Teodora je izabrala broj 4, iza kojeg se krio specijalitet punjene paprike punjene sa povrćem i breskve sa šlagom.

Radica i Teodora su zaboravile četiri sastojka, stoga im je vreme pripreme smanjeno za osam minuta, odnosno, imaju 52 minuta za pravljenje jela.

Majka Radica se malo odvojila od kuvanja, pa je zaigrala na podijumu uz veselu muziku koju je sama započela:

Majke i snajke
foto: Kurir TV

Snajke su dale najviše ocene za Teodorino jelo. Takođe je i ona imala vrlo pozitvne utiske što se tiče svog specijaliteta. S druge strane, Radica je dobila ocene i za jelo i za plesanje, doduše primila je za nijansu više kritika od Teodore. Radica je takođe zadovoljna učinjenim.

Majke i snajke
foto: Kurir TV

Jovan, iako je pogodio čije je jelo bilo bolje, nije uspeo da odgovori na ostala pitanja, sapleo sa na prvom i trećem, pa su tako otišli kući bez nagrade od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49

SVESTRANI TAKMIČARI U KUHINJI MAJKE I SNAJKE: Ne propustite danas od 18 časova na Kurir televiziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja