00:28

SNAJKA ZAPEVALA, MELEM ZA SVA ČULA U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Specijalitet koji je afrodizjak za svačije nepce!

kurir televizija!

BOŽANSTVENO JE ZAPEVALA, MELEM ZA SVA ČULA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE" Takmičarke spremile specijalitet iz Užica PRSTI DA SE OLIŽU

Jesenji TV program -

Porodica Jagodić je učestvovala u emisiji "Majke i snajke".

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

O porodici Jagodić

Snajka Miljana je po struci ekonomista, slobodno vreme voli da provodi gledajući filmove i serije, a voli i da zapeva. Rekreativno se bavi plesom, dok joj je velika strast skijanje.

Sin Đorđe je novinar, kao i Miljana obožava skijanje, a ljubav prema skijanju ih je i spojila. Njihova priča je počela na Kopaoniku kada je Miljana prilikom skijanja pala, a Đorđe se slučajno našao tu i pomogao joj.

Majka Slavica je penzionerka, vodi računa o domaćinstvu i obožava da kuva. Snajka je specijalista za sendviče, pa ju je Đorđe, kako kažu, poslao na kurs kuvanja kod majke, a zatim ih prijavio za učešće u emisiji da proveri kakav je učenik bila Miljana.

Svekrva Slavica i snajka Miljana imale su zadatak da pripreme pileća čorbica i komplet lepinju. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 46 minuta, odnosno vreme im je uskraćeno u iznosu od 14 minuta, zbog 7 zaboravljenih namirnica.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Specifično je to što snajka uživa u pevanju, samim tim je pokazala svoje talente u emisiji.

Snajke su dale komentar da je Miljanino jelo ukusna, prosečna ocena je 7, napomenuli su da joj je potrebno iskustvo. Komentari za Slavicu su bili poprilično prijatni, žalili su se da je malo zapečeno bilo, ali su rekli da je bilo zaista ukusno

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Đorđe je uspeo da pogodi ko je napravio, po njemu, bolje jelo. Samim tim je ušao u finalnu igru, u kojoj je uspeo da plasira tačne odgovore na sva pitanja i tako je osvojio 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:35

OVO JE VRH, TOP I PREDOBRO I PREUKUSNO! Slađana i Jelena spremile jelo za ČISTU DESETKU: Majke i snajke raspamećene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track