00:34

SUZANA PETRIČEVIĆ SPONTANOM POŠALICOM ZBUNILA KUVARA I NAPRAVILA NEVIĐENI ŠOU: Čekaj, što su toliko mala?!

kurir tv

ČEKAJ, ŠTO SU TOLIKO MALA? BOŽE, SKLANJAJTE DECU OD TELEVIZORA! Glumica šokirala sve, posle par sekundi sve je bilo jasno

Jesenji TV program -

Emisija "Pusit brigu" koja se emituje na Kurir televizjii, plasira raznovrsan vid zabave i humora.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

Voditelja Suzana Petričević nije ostala dužna humora i zabave ni ovaj put! Njena harizma i spontantost priredile su sadržaj koji će vam skrenuti misli na totalno pozitivnu stranu.

Naime, ona se sa kuvarom Dejanom našalila na osnovu namirnica na dvosmislen način koji je prouzrokovao smeh kod publike.

Ona je pošalicu završila sa rečenicom "Bože šta ja pričam, sklanjajte decu od televizora!" Deki se zbunio na dato pitanje, što je pokazalo sponatnost kojom je Snežana uspela da ga zbuni.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

PRAVA IGRA ŽIVACA U EMISIJI PUSTI BRIGU! Suzana Petričević stavila Ljubovija Ršumovića i Buleta Goncića u MNOGO TEŠKU SITUACIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track