01:28

TRKA SA VREMENOM, KULINARSKI SPECIJALITET SA ALKOHOLNIM PIĆEM! Porodica Stanković kiksnula u kvizu za 10.000 dinara!

kurir tv

TRKA SA VREMENOM, KULINARSKI SPECIJALITET SA ALKOHOLNIM PIĆEM! Porodica Stanković kiksnula u kvizu za 10.000 dinara!

Jesenji TV program -

Porodica Stojković se oprobala u kulinarskim veštinama u emisiji "Majke i snajke", kod voditelja Raše i Seke.

Porodica Stojković - Beograd Majka: Nadica Snajka: Sara Sin: Filip Sara dolazi iz Trebinja, prvobitno je došla u Beograd zbog studija ali u medjuvremenu je pronašla ljubav svog života. Bavi se produkcijom, video igrama i marketingom, a želja joj je da jednog dana postane vrhunski reditelj.U slobodno vreme posećuje teretanu, a kad je kod kuće uživa u spremanju italijanskih specijaliteta. Filip je, kao i Sara, pun ambicija od kojih je jedna da završi elektrotehniku i započne uspešnu karijeru. Takodje strast pronalazi i u hokeju i san mu je da jednog dana otputuje i pokaže se na ledu. Često učestvuje na takmičenjima u šahu i dobar je u tome. Omiljene su mu Sarine palačinke, a meso oboje izbegavaju. Majka Nadica je prosvetni radnik u penziji, voli svoje domaćinstvo i svu svoju pažnju posvećuje porodici i dnevnim rekreativnim šetnjama.

Majka Nadica i snajka Sara imale su zadatak da pripreme pileći batak u crvenom vinu sa povrćem. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 46 minuta, jer su zaboravile 7 sastojka, a svaki im je oduzeo 2 minuta.

Sarino jelo je ispalo zadovoljavajuće, snajke su zamerale ukus povrća, pa je Sara samim tim primila kritike i dobila slabije ocene.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Suzani su zamerali meso, bilo je žilavo i ne začinjeno, najmanju ocenu koju je dobila je 3.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Filip je pogodio ko je napravio, po njemu, bolje jelo, ali u kvizu nije uspeo da se snađe, pa samim tim nije odneo kući nagradu od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

SIN SE ZAMERIO ŽENI U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! Nije uspeo da odnese nagradu od 10.000 dinara ZBOG OVOG KIKSA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track