PROGLAŠENI OVONEDELJNI POBEDNICI! 100.000 dinara za pomoć Sofiji! Svi su uživali u specijalitetu koji je pripremila ova porodica!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

PROGLAŠENI OVONEDELJNI POBEDNICI! 100.000 dinara za pomoć Sofiji! Svi su uživali u specijalitetu koji je pripremila ova porodica!

Jesenji TV program -

Završena je polufinalna nedelja serijala "Majke i snajke", a evo koje su porodice prošle nedelje učestvovale u takmičenju i ko je poneo titulu nedeljnog šampiona.

PONEDELJAK

O porodici Dronjak

Majka: Dragana

Snajka: Milica

Sin: Nemanja

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Milica je po zanimanju diplomirani socijalni radnik, ali je trenutno nezaposlena. Posle dugogodišnjeg zabavljanja sa Nemanjom, od nedavno je zvanično deo porodice Dronjak. Milica i Nemanja žive u stanu iznad svekra i svekrve ali uglavnom većinu vremena provode kod njih. Dosta vremena provode na Dunavu. Nemanja je po zanimanju viljuškarista. Voli prirodu i rekreaciju u istoj. Najviše voli da jede škembiće, obožava nedelju jer tad imaju porodični ručak. Milica je u drugom stanju i uskoro će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana. Dragana, kao i Milica i Nemanja, dolazi i Zemuna. Ponosna je baka jednog dečaka i jedva čeka da stigne još jedan dečak kao pojačanje. Radi pri gerontološkom centru. geronto domaćica. Dragana obožava da kuva za sve članove porodice. Kao i Nemanja, ističe da se najviše raduje nedeljnom ručku koji je neizostavan u njihovom domu.

UTORAK

Porodica Mitić - Niš

Majka: Ljiljana

Snajka: Dragana

Sin: Igor

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Igor i Dragana Mitić se bave trgovinom, to im je zajednička ljubav, a upravo na poslu su se i upoznali. Igora je Dragana privukla šarmom, ali ga je zadržala kuvarskim veštinama. Oni su posvećeni poslu, ali se Dragana trudi i da pokrene mali kulinarski biznis. Igorova majka je domaćica, porodična žena sa tradicionalnim vrednostima. Mitići takođe za sebe umeju reći da su tradicionalna porodica koja uživa u tradicionalnim specijalitetima. Draganin i Igorov hobi jesu kuhinja, i druženje u prirodi. Majka Ljiljana voli da provodi vreme u bašti i svojim biljkama posvećuje punu pažnju. Za njih je kuhinja mesto za porodicu, i čuvanje tradicionalnih vrednosti.

SREDA

Porodica Galić - Beograd

Majka: Sandra

Sin: Mladen

Snajka: Željka

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sandra ekonomista iz Beograda. Slobodno vreme koristi za šetnju, putovanja, odlazak na koncerte, promocije knjiga, posećivanje izložba. Voli da eksperimentiše u kuhinji, spremajući stara jela na nove načine. Voli jednostavne recepte koji se brzo spremaju, a veoma su ukusni, omiljeno jelo su joj sarmice od zelja ,a omiljeni slatkiš tiramisu. Mladen geodeta iz Beograda, slobodno vreme provodi igrajući i gledajući košarku, voli da vozi bicikl. Ima veliku želju da proširi svoje kulinarsko znanje. Zdravo se hrani, omiljeno jelo mu je riba, kao i sve vrste voća i povrća. Željka je iz Beograda, studentkinja učiteljskog fakulteta. Slobodno vreme provodi sa prijateljima, voli da crta i da kuva. Najviše voli da sprema i da jede paste.

ČETVRTAK

Porodica Stojkanović - Bor

Majka: Danijela

Snajka: Letica

Sin: Nenad

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Letica je rođena u Žagubici. Zaposlena je u Javno komunalnom preduzeću. Bavi se pisanjem i do sada ima objavljene četiri knjige. Nenad je zaposlen kao vozač. Obožava da izlazi i da se druži sa ljudima. Danijela je domaćica, nezaposlena je. Obožava baštovanstvo i holtikulturu, a voli i životinje, pogotovo ovce i svinje. Danijela i Nenad kažu za sebe da su velike šaljivdžije. Leticu I Nenada je sudbina spojila, naime Danijela se doselila u stan pored Nenadovog i Danijelinog. Prvo su se samo družili, a onda se rodila i ljubav. Danijela i Letica se odlično slažu. Kuvaju zajedno, oko svega se dogovaraju, i nemaju baš nikakvih problema.

PETAK

Porodica Lazarević

Majka: Slađana

Snajka: Jelena

Sin: Dejan

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Dejan je po struci bravar, radionica mu je kod kuće. Jelena je domaćica, nije zaposlena. Dejan i Jelena imaju troje dece koje čuva Jelena. Slađana je po zanimanju šnajderka i takođe radi od kuće. Jelena i Dejan ne žive sa Slađanom. Jelena u slobodno vreme voli da se zanima baštom, ima svoje voće i povrće, dok svekrva voli da sadi cveće. Svo troje su veliki gurmani i obožavaju da jedu. Deca Nikolina, Nenad i Nemanja uživaju da sa tatom u garaži učestvuju u njegovom poslu.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Za najbolje kuvarice za prošlu nedelju proglašene su Dragana i Milica iz porodice Dronjak, koje su svojim kulinarskim sposobnostima oduševile žiri, Seku i Rašu i tako osvojile nedeljnu nagradu u vrednosti od 100.000 dinara.

00:35

PROGLAŠENI OVONEDELJNI POBEDNICI! 100.000 dinara za pomoć Sofiji! Svi su uživali u specijalitetu koji je pripremila ova porodica!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track