SOFRONIJEVIĆ O SUSRETU SA LEGENDARNIM STINGOM! Nova epizoda emisije "Pusti brigu" nikada interesantnija NIKAKO NE PROPUSTITE
Foto: Kurir Televizija

"pusti brigu"

SOFRONIJEVIĆ O SUSRETU SA LEGENDARNIM STINGOM! Nova epizoda emisije "Pusti brigu" nikada interesantnija NIKAKO NE PROPUSTITE

Jesenji TV program -

U ime Svetog Nikole nova epizoda “Pusti brigu” sa Suzanom Petričević donosi vam sve ono što o slavi, deci, ljubavi niste znali.

Ne propustite današnju epizodu od 13h na Kurir televiziji!

Pusti Brigu
foto: Kurir Televizija

Gosti harizmatičnoj glumici i voditeljki Suzani Petričević i njenom partneru koji najviše vremena provodi u kuhinji, Dejanu Šutanovcu su glumci Nebojša Milovanović i Nevena Šarčević, karatistkinja Tanja Petrović, muzičar Aleksandar Sofronijević, novinarka Ana Klikovac i influenserka Marija Rosić Piskulić.

Za početak atmosferu će zagrejati muzičar, virtuoz na harmonici koji je svet obišao uzduž i popreko, gospodin Aleksandar Sofronijević, koji će pričati i o susretu sa Erikom Kleptonom i Stingom.

Do usijanja će priču dovesti glumica Nevena Šarčević i Nebojša Milovanović. Ali o ljubavi, izboru, hrabrosti, borbi u životu pričaće karatiskinja Tanja Petrović, ali i novinarka Ana Klikovac, koja je postala poznata po akciji deljenja besplatnih zagrljaja sa ljudima na ulici sa kojima se susretne.

00:40

SLAVSKI SAVETI, MUZIKA I LJUBAV - TEME SU KOJE NE SMETE PROPUSTITI! Budite uz Kurir TV i GOSTE koji će dovesti show do usijanja!

Kako da spremite drugačija, a ukusna jela za slavu, savet stiže od vrhunskog kuvara Dejana Šutanovca, a kako da se snađete u situaciji kada na slavu treba da odete ne kod jednog nego kod nekoliko prijatelja u isto vreme otkriće vam komičari Kruševac geto i Jasmina Stijović.

Uživajte u ovoj nedelji uz najbolju zabavu i kvalitetan program na Kurir televiziji od 13 časova. Za dobru muziku kao i svake nedelje pobrinuće se jedinstveni Trablsi.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track