NAJBRŽA, NAJLAKŠA I NAJUKUSNIJA PILETINA U TORTILJI! Porodica u kulinarskoj emisiji pridobila sve DESETKE od žirija (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

NAJBRŽA, NAJLAKŠA I NAJUKUSNIJA PILETINA U TORTILJI! Porodica u kulinarskoj emisiji pridobila sve DESETKE od žirija (VIDEO)

Jesenji TV program -

Na samom kraju još jedne nedelje četvrte sezone kulinarske emisije Majke i snajke, porodica iz Beograda se oprobala u pripremi najlepše hrane.

Porodica Zogović – Beograd

Majka Nataša dolazi iz Beograda. Druženje, zabava i upoznavanje novih ljudi su po njoj svrha života. Voli da kuva. U njenoj porodici najviše vole kad im sprema domaće burgere i kobasice. Radi kao profesorka u školi, za sebe kaže da nije stroga ali da mora da se zna red. Uživa u čitanju.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Ljiljana radi u trgovini. Ljubitelj je domaćih jela. Voli da čita, najčešće beletristiku jer je to opušta. Trudi se da slobodno vreme provodi sa bliskim ljudima jer je to najviše ispunjava.

Sin Mihajlo radi kao obezbeđenje u jednoj privatnoj firmi. Bavi se sportom, u slobodno vreme trenira. Ljubitelj je domaće kuhinje, voli jela sa mesom. Omiljeno mu je sarma. Ljubitelj je kolača, a naročito čokoladnih torti.

Mihajlo je izabrao polje pod brojem pet, a tu se krila zapečena tortilja sa piletinom i čedar sirom. S obzirom na to da su dame zaboravile 7 namirnica, one su bile uskraćene za 14 minuta, stoga su za pripremu jela imale samo 46 minuta.

01:04

Sklopljena prijateljstva u kulinarskoj emisiji!

Snajke su bile očarane, jedina zamerka je bio blagi nedostatak soli, a prosečna ocena je deset. S druge strane, majke su bile i te kako iznenađene ukusom, pa su sve dale ocenu deset.

Sin Mihajlo je uspeo da pogodi ko je, po njegovom mišljenju, napravio bolje jelo, pa je samim tim učestvovao u kvizu u kojem je, zbog tačnih odgovara na ponuđena pitanja, osvojio nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track