ČESTITAMO! OVONEDELJNI POBEDNICI "ODUVALI" RIVALE: Pogledajte koje dve porodice su osvojile 50.000 dinara!
Pobednici ovonedeljnog takmičenja "Majki i snajki", Foto: Kurir tv

majke i snajke

ČESTITAMO! OVONEDELJNI POBEDNICI "ODUVALI" RIVALE: Pogledajte koje dve porodice su osvojile 50.000 dinara!

Jesenji TV program -

Četvta, još uzbudljivija sezona najpoznatijeg kulinarskog takmičenja!

Iako je reč o kulinarskom takmičenju, istovremeno ovo je priča o običnim ljudima koji žele da pokažu šta umeju, čije priče se prepričavaju, a recepti prepisuju.

Zanimljivi takmičari, njihove neobične porodične priče, puno smeha i odlični recepti zaštitni su znak šoua koji se emituje svakog radnog dana u terminu od 18.00 i subotom od 17.10.

Voditelji su muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić i poznati beogradski kuvar Radomir Raša Vlačić.

U nastavku moći ćete da vidite šta se dešavalo u protekloj nedelji i koji to takmičari su stigli do samog kraja ovog napetog takmičenja i, naravno, osvojili nagradu od 50.000 dinara!

PONEDELJAK: Porodica Novaković

Majka Dragana je iz Beograda. Po zanimanju je turizmolog. Hobi joj je gledanje sporta kao što je fudbal, košarka, odbojka. Trenirala je borilačke sportove. Veliki gurman, najviše voli da jede lazanje, podvarak, gulaš. Voli da kuva tokom leta sataraš, đuveč, a zimi pasulj, sarmu itd. Ribu jedino ne voli da sprema, to uvek prepusti nekom drugom.

majke i snajke
foto: Kurir TV

Snajka Đurđija: Iz Beograda je. Po zanimanju je student Učiteljskog fakulteta, smer vaspitač. Hobi joj je igranje u folkloru, već 10 godina. Voli da čita, da sluša muziku ali i da kuva i misli da će se dobro snaći u pripremi bilo kog jela. Najviše voli da sprema testa i slatkiše, a omiljeno jelo joj je sarma. Sa Jovanom se upoznala u jednom izlasku.

Sin Jovan: Iz Beograda. Trenutno studira, ali i radi različite fizičke poslove. U slobodno vreme voli da trenira u teretani, ali i da ide na folklor. U kuhinji se dobro snalazi, ali ne sprema često. Omiljeno jelo mu je pasta sa četiri vrste sira.

Jovan je degustirao oba jela i na njemu je bilo da pogodi koja dama je napravila ukusnije jelo. On je u tome uspeo i porodica Kostić je sa sobom odnela dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

UTORAK - Porodica Bojičić

Majka Milena živi u Borči. U penziji je, a ranije je radila u butiku ženske garderobe. Voli da čita, naročito beletristiku, gleda serije, a najsrećnija je kada vreme provodi sa svojim unucima. Često kuva i uživa u tome. Omiljena su joj klasična jela poput musake, gulaša i ćufti. Snajka Ivana takođe živi u Beogradu. Trenutno je nezaposlena, a po struci je medicinska sestra. Hobi joj je plivanje, šetanje pasa, a voli da provodi vreme i sa svekrvom jer se odlično slažu. Ne voli da kuva i radije odlazi kod svekrve, koja to mnogo bolje radi. Omiljena joj je italijanska kuhinja i obožava pastu. Milan radi kao komercijalista. U slobodno vreme prati sport i čita. Po njegovom mišljenju, Milena bolje kuva tradicionalna jela, a Ivana mediteranska. Priznaje da pored njih dve ne stiže da kuva često, ali da je veliki gurman.

Porodica Bojičić
foto: Kuroir tv

SREDA: Porodica Ananijev

Porodica Ananijev dolazi iz Beograda. Majka Emina je po zanimanju fizioterapeut, kozmetolog i edukator. U slobodno vreme voli da putuje, a rado posećuje i spa centre. Snalazi se u kuhinji, ali retko kuva jer to obično rade suprug i sin jer su obojica kuvari. Ljubitelj je italijanske kuhinje, a naročito preferira bolonjeze i lazanje. Snajka Jana radi kao vaspitačica u jednom beogradskom vrtiću. Hobi joj je plivanje, voli da šeta i odlazi u spa centre sa svojom svekrvom. Kuvanje radije prepušta mužu, ali kada je potrebno ume i ona nešto da pripremi. Omiljeno jelo su joj morski plodovi koje rado sprema. Bogdan je fizioterapeut. Bavi se sportom i kada ima vremena najčešće igra fudbal sa drugovima. Obožava da kuva i najčešće pravi burgere. Pored toga, omiljeno jelo su mu punjene paprike i musaka.

Porodica Ananijev, majke i snajke, d
foto: Kurir tv

Bogdan je degustirao oba jela i na njemu je bilo da pogodi koja dama je napravila ukusnije jelo. On u tome nije uspeo i porodica Ananijev nije sa sobom odnela dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

ČETVRTAK:

Snajka Jana radi kao vaspitačica u jednom beogradskom vrtiću. Hobi joj je plivanje, voli da šeta i odlazi u spa centre sa svojom svekrvom. Kuvanje radije prepušta mužu, ali kada je potrebno ume i ona nešto da pripremi. Omiljeno jelo su joj morski plodovi koje rado sprema.

Bogdan je fizioterapeut. Bavi se sportom i kada ima vremena najčešće igra fudbal sa drugovima. Obožava da kuva i najčešće pravi burgere. Pored toga, omiljeno jelo su mu punjene paprike i musaka.

Porodica Ananijev
foto: Kurir tv

PETAK : Porodica Momčilović - Beograd

Majka Olivera je kuvar po profesiji i trenutno se bavi keteringom. U slobodno vreme, koje skoro nikad nema, gleda kulinarske emisije i unapređuje svoje veštine. Obožava da kuva, a italijanska kuhinja joj je specijalnost. Snajka Đurđina studira na Tehnološkom fakultetu. Voli da čita, crta, peva, ali i da kuva i eksperimentiše u kuhinji. Omiljeno jelo joj je piletina i kiselo-ljutom sosu. Aleksandar radi kao izlagač robe u radnji. Po profesiji je kuvar, ali se nikada nije time bavio. Često provodi vreme u prirodi, vozi bicikl i šeta. Ljubitelj je domaće kuhinje, a musaka mu je najdraže jelo.

Porodica Ananijev
foto: Kurir tv

SUBOTA - ODLUČIVANJE POBEDNIKA:

Tim Novakovic: Prosečna ocena majki bila je 9, a snajki 10!

Tim Stanković: Prosečna ocena majki 7, a snajki 10!

Tim Bojičić: Prosečna ocena majki 10, a snajki 8!

Tim Ananijev: Prosečna ocena majki 9, a prosečna ocena snaki 8!

Tim Momčilović: Prosečna ocena majki 8, a prosečna ocena snaki 7!

A pobednici su: Stanković i Ananijev!

pobednici, majke i snajke
foto: Kurir tv
Pobednici, majke i snajke
foto: Kurir tv

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track