DVE PORODICE SU ZARADILE 50.000 DINARA ZBOG KUVANJA! "Majke i snajke" u mrtvoj trci, OVI SPECIJALITETI SU OSVOJILI SVE DESETKE!
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

DVE PORODICE SU ZARADILE 50.000 DINARA ZBOG KUVANJA! "Majke i snajke" u mrtvoj trci, OVI SPECIJALITETI SU OSVOJILI SVE DESETKE!

Jesenji TV program -

Završena je još jedna nedelje popularne kulinarske emisije "Majke i snajke", a pogledajte koje su to porodice dobile nedeljnu nagradu od 50.000 dinara.

Podsetimo koje su se porodice oprobale u kulinarskim veštinama.

PONEDELJAK:

Vujinović – Beograd

Majka Vida: Iz Beograda je. Sada je penzionerka, a ranije se bavila ugostiteljstvom. Tokom leta je na selu u svojoj kući i bavi se proizvodnjom malina. Voli da kuva, nema ništa omiljeno, sve zna da sprema. Najviše voli da jede svadbarski kupus i proju. Snajka Andrijana: Iz Beograda je. Bavila se kuvanjem, kao pomoćni radnik. U slobodno vreme voli da kuva takođe, da čita i da provodi vreme u prirodi sa ćerkicom. Najviše voli da sprema domaću hranu, a omiljeno jelo joj je punjena paprika. Sa Zoranom se upoznala kod drugarice, na jednoj proslavi. Sin Zoran: Iz Beograda je. Bavi se ugostiteljstvom, ali je trenutno nezaposlen. U slobodno vreme se bavi sportom, odlazi u teretanu. Voli i on da kuva i dobro se snalazi u kuhinji.

UTORAK:

Simić – Beograd

Majka Ljubinka: Živi u Beogradu, ali je iz okoline Šapca. U penziji je, ali se aktivno bavi pevanjem. Voli da se druži. Ranije je više kuvala nego sad, ali ume sve da sprema. Najviše voli domaća jela. Sve voli da jede osim morskih plodova. Snajka Maja: Iz Beograda je. Po zanimanju je ekonomista, ali ne radi u struci. U slobodno vreme koje ima jako malo, čuva decu i voli da gleda filmove i serije. Obožava da kuva i svakodnevno to radi. Najčešće sprema razne vrste pasta i pica. A omiljeno jelo joj je gulaš. Sa mužem se upoznala još u srednjoj školi. Sin Goran: Sa Majom se upoznao u srednjoj školi. Po zanimanju je ekonomista za turizam, ali je nezaposlen trenutno. U slobodno vreme se bavi sportom. Ne voli da kuva, ali omiljeno jelo mu je musaka. Majke i snajke ugostile poznatu influenserku. Anastasija Staša Đurić podelila svoj savršen recept za pripremu karfiola i tiramisu kolača

SREDA:

Milošević – Beograd

Majka Radmila: Iz Beograda. Penzionerka je, a ranije je radila kao frizer. U slobodno vreme gleda serije, kuva i čuva praunuka. Sve zna da spremi i vrlo je iskusna domaćica. Njena specijalnost je domaći burek i razne vrste testa. Snajka Aleksandra: Iz Beograda je. Trenutno je nezaposlena, a ranije je radila kao trgovac u jednom marketu. U slobodno vreme čuva unuka, voli da sluša muziku, da pogleda dobar film. Voli da kuva kad nema niko drugi da to radi. Obično to radi svekrva. Voli da jede sve što svekrva spremi, a naročito burek. Sa mužem se upoznala na koncertu u Skc-u. Sin Mirko: Slobodan umetnik iz Beograda. U slobodno vreme voli da kuva i da šeta. Voli da sprema crnogorski kačamak sa krompirom i brašnom. Omiljeno jelo mu je upravo taj kačamak. Pomama za jelom iz serije „Prsten sudbine“. Raša pokazao kako se priprema čuveno jelo „varenki“

ČETVRTAK:

Lučić – Beograd

Majka Vesna: Iz Surčina. Radi u jednoj privatnoj firmi kao sekretarica. U slobodno vreme voli da veze i da hekla, ali i da provodi vreme u prirodi sa sinom i snajom kao i da čita knjige i gleda filmove. Voli da kuva i to svakodnevno radi. Najviše voli da sprema kuvana jela i kolače. Omiljeno jelo joj je sladak kupus i grašak. Snajka Anastasija: Iz Surčina. Po zanimanju je pravni tehničar, ali ne radi u struci. Voli da provodi slobodno vreme na selu gde planira da otvori porodičnu farmu, zbog čega se i prijavila, da bi dobila novac. Voli da kuva, a omiljeno jelo joj je karfiol čorba i svadbarski kupus sa kolenicom. Sin Novak: Iz Surčina, iz Beograda. Po zanimanju je lektor, zavšio je Arapski jezik. Hobi mu je gledanje sporta kao što su fudbal i košarka, ali takođe voli da vreme provodi na selu gde planira da otvori porodičnu farmu. Ne kuva gotovo nikada. Omiljena jelo mu je lazanje.

PETAK:

Živanović – Beograd

Majka Jasmina: Iz Beograda. Po zanimanju je cvećarka u jednom rasadniku. Slobodno vreme voli da provodi sa unučićima kojih ima petoro. Takođe ima dva psa, a često čuva i snajkine mačke. Voli da putuje kad god ima priliku. Voli da šeta, ali i da kuva. Sve zna da sprema, a naročito paste zbog toga što deca najviše vole. Omiljeno jelo joj je bila popara kad je bila mlađa, a sad musaka, sarma, ali i morski plodovi. Snajka Magdalena: Iz Beograda je. Po zanimanju je medicinska sestra, ali trenutno nijezaposlena. U slobodno vreme voli da vežba, da kuva ali i da se igra sa svojim mačkama. Najviše voli da sprema paste i razne vrste testa, a omiljeno jelo joj je sarma koju takođe odlično sprema.Sin Nebojša: Iz Beograda. Radi zajedno sa svojom majkom u jednom rasadniku, to im je porodični biznis. Retko kada kuva, a omiljeno jelo mu je gibanica.

01:15

DVE PORODICE SU ZARADILE 50.000 DINARA ZBOG KUVANJA! Majke i snajke u mrtvoj trci, OVI SPECIJALITETI SU OSVOJILI SVE DESETKE!

SUBOTA, ODLUČIVANJE POBEDNIKA:

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Porodice Vujinović i Milošević su uspele svojim kulinarskim umećem da osvoje nedeljne nagrade u vrednosti od 50.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja