KO BI REKAO DA ĆE OVE PORODICE ODNETI NAGRADU? Oni su pobednici ovonedeljnog takmičenja "MAJKE I SNAJKE"! ČESTITAMO!
Majke i snajke, Foto: Kurir televizija

Kurir tv

KO BI REKAO DA ĆE OVE PORODICE ODNETI NAGRADU? Oni su pobednici ovonedeljnog takmičenja "MAJKE I SNAJKE"! ČESTITAMO!

Jesenji TV program -

U uvelliko prepoznatljivoj emisiji i kulinarskom takmičenju "Majke i snajke" obeležilo je ovonedeljno krunisanje pobednika.

Pregledaćemo sjajne takmičare u prethodnoj nedeljoi koji su svojim zalaganjem i doprinosom zaslužili da se nađu u subotnjem konačnom odlučivanju pobednika.

U ponedeljak takmičarsku nedelju otvorila je porodica Prodanović iz Beograda.

PONEDELJAK:

Majka Dragana je penzionerka. Pre penzije je dugo radila kao komercijalista, a sada svoje slobodne vreme koristi za razna putovanja. Sve zna da kuva, ali najviše uživa u slatkišima. Snajka Biljana je po zanimanju administrativni radnik. Pored toga, bavi se i kreativnim poslovima - pravi predmete od gipsa, crta i pravi nakit. Nije naročito vešta u kuhinji i ističe da najviše voli maminu kuhinju te joj je omiljeno jelo pasta s četiri vrste sira. Miloš radi kao građevinac. Veliki je ljubitelj sporta i pomno ga prati. Ne voli da kuva, ali rado degustira specijalitete koje pripremaju Dragana i Biljana i ističe da najviše voli tortilje.

porodica Prodanović
foto: Kurir tv

U utorak, takmičenju se pridružila porodica Ilić iz Beograda.

UTORAK:

Porodica Ilić iz Beograda, koju čine majka Biljana, snajka Marija i sin Željko.Majka Biljana je penzionerka. Iako je po struci arhitekta, nikada se nije time bavila već je dugi niz godina obavljala razne administrativne poslove. Bavi se veoma neobičnim i zaboravljenim zanatom - pravi šešire. Pored toga, obožava ples i ima plesnu grupu. Zna da kuva sve, a omiljeno jelo joj je sarma. Snajka Marija se bavi čuvanjem dece. Voli da kuva, naročito da mesi pite koje su joj i najdraže jelo. Željko radi kao vozač. U slobodno vreme rešava enigmatiku, piše pesme i ide na planinarenje. Često provodi vreme u kuhinji, ali priznajte da nije baš talentovan. Najviše preferira pastu bolonjeze i njoke.

porodica Ilić
foto: Kurir tv

U sredu svoje kulinarske veštine u najpoznatijoj kuhinji u Srbiji testirali su Gavrilovići iz Beograda.

SREDA:

Majka Dragana radi u privatnom vrtiću. Slobodno vreme retko ima, ali kada ima priliku voli da ode u pozorište. Veliki je ljubitelj kuvanja i ističe da najviše voli da jede slatkiše. Snajka Jelena je po zanimanju pravnik, ali se time ne bavi. Kada ima vremena voli da trenira, čita i šeta. Često kuva domaća klasična jela, ali joj nije strana ni italijanska kuhinja. Gordan je kapetan na brodu. Kada ne radi, najčešće uživa u dugim šetnjama, čita knjige i sluša muziku. Nije mu strano kuvanje i ponekad se oproba u pripremi raznoraznih specijaliteta, ali, ipak, najviše preferira musaku.

porodica Gavrilović
foto: Kurir tv

U četvrtak, najpoznatijoj kuhinji u Srbiji, Seka i Raša ugostili su porodicu Drenjanin iz Beograda.

ČETVRTAK:

Majka Dobrila se bavi marketingom. Ima svoje udruženje, piše priče i knjige. U slobodno vreme voli da čita i šeta, ali i da kuva. Posebno ističe da sve što pripremi mora da bude vrhunskog kvaliteta i da se trudi da pravi jela poput onih iz restorana. Snajka Tanja se bavi digitalnim marketingom i dizajnom. Voli da uči i usavršava svoja znanja, ali priznaje da nije tako vešta u kuhinji. Neko vreme je živela u Nemačkoj gde je naučila nešto i o njihovoj tradicionalnoj kuhinji. Voli da aranžira jela i posebno uživa u porodičnim ručkovima. Zoran radi u jednoj privatnoj firmi kao radnik obezbeđenja. Ljubitelj je sporta, naročito prati fudbal. Zna da kuva, ali to radi retko. Najdraže jelo su mu punjene paprike.

porodica Drenjanoin
foto: Kurir tv

U petak, na samom kraju devete kulinarske nedelje, za vas su specijalitete pripremali članovi porodice Davidović iz Beograda.

PETAK:

Majka Dušanka je već neko vreme u penziji, a godinama unazad radila je kao službenik u fabrici obuće. Uživa u penziji svakodnevno, voli da se druži i kuva. Najviše preferira naša tradicionalna jela poput domaće supe, sarme i podvarka. Snajka Jelena radi kao frizerka i ima svoj salon lepote. Obožava da igra igrice kada god joj se ukaže prilika i tako najčešće provodi slobodno vreme. Priznaje da nije neki ljubitelj kuvanja, ali da kuva po potrebi. Dušan radi kao magacioner u jednoj privatnoj firmi, a kada mu vreme dozvoli bavi se sportom. Ponekad kuva, ali nije stručan.

porodica Davidović
foto: Kurir tv

Za nama je još jedna uspešna kulinarska nedelja u kojoj su svoje veštine testirale porodice Prodanović, Ilić, Gavrilović, Drenjanin i Davidović.

majke i snajke
foto: Kurir tv

Pobednici koji su odneli nagradu ove subote je porodica Prodanović i porodica Gavrilović, i oni su odneli nagradu od 50.000 dinara!

ČESTITAMO!

00:51

Kao i svake nedelje, majke i snajke su pripremale raznorazna jela

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track