GRČKI SPECIJALITET ČIJI UKUS NEĆETE MOĆI DA ZABORAVITE! Brzo za pripremu, TIM ANANIJEV OSVOJIO NAGRADU OD 10.000 DINARA (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

GRČKI SPECIJALITET ČIJI UKUS NEĆETE MOĆI DA ZABORAVITE! Brzo za pripremu, TIM ANANIJEV OSVOJIO NAGRADU OD 10.000 DINARA (VIDEO)

Jesenji TV program -

Druga polufinalna nedelja je u toku, a u njoj takmičarke spremaju jela koja su spremana tokom edukativnih nedelja. Tim koji se najbolje pokaže prolazi u finale.

Treći tim, odnosno porodica koja je ukrstila kutlače jeste Ananijev iz Beograda.

Majka Emina i snajka Jana spremaju suvlaki, domaći čips i grčku salatu. A kako su se snašle u pripremi i koja je bolje spremila zadato jelo reći će nam Bogdan.

01:59

GRČKI SPECIJALITET ČIJI UKUS NEĆETE MOĆI DA ZABORAVITE! Brzo za pripremu, TIM ANANIJEV OSVOJIO NAGRADU OD 10.000 DINARA

Dame se nisu baš najbolje snašle u nabavci jer su izostavile čak 13 namirnica, a svaka im je oduzela početno vreme za pripremu za dva minuta, stoga su imale svega 34 mintua za pripremu pomenutog jela.

Ostale snajke, odnosno žiri za Janu, su procenile da je jelo dobro pripremljeno i da je ukus zadovoljavajuć, stoga svojoj drugarici dale prosečnu ocenu devet. S druge strane, Emina se u žurbi nije najbolje snašla, pa su joj majke iz žirija dale prosečnu ocenu sedam.

Sin Bogdan je uspeo da pogodi ko je napravio koje jelo i tako je svom timu obezbedio dodatni poen, ali i dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track