SVINJSKE KRMENADLE NA VEOMA SPECIFIČAN NAČIN! Edukativna kulinarska emisija puna zabave, OBOŽAVAĆETE OVAJ SPECIJALITET (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

SVINJSKE KRMENADLE NA VEOMA SPECIFIČAN NAČIN! Edukativna kulinarska emisija puna zabave, OBOŽAVAĆETE OVAJ SPECIJALITET (VIDEO)

Jesenji TV program -

Druga polufinalna nedelja je u toku, a u njoj takmičarke spremaju jela koja su spremana tokom edukativnih nedelja. Tim koji se najbolje pokaže prolazi u finale.

Ovog puta, svoje kulinarske sposobnosti pokazala je porodica Jovanović iz Beograda.

Majka Vesna i snajka Daniela spremaju svinjske krmenadle sa jabukama i palentom. Njihovo jelo će oceniti sin Marko.

01:15

SVINJSKE KRMENADLE NA VEOMA SPECIFIČAN NAČIN! Edukativna kulinarska emisija puna zabave, OBOŽAVAĆETE OVAJ SPECIJALITET

Dame se nisu najbolje snašle u nabavci, te su zaboravile 13 namirnica, a samim tim im je vreme uskraćeno za 26 minuta, odnosno dva minuta po sastojku, pa su za pripremu pomenutog specijaliteta imale svega 34 minuta.

Snajke su Danielino jelo ocenile sa peticom, imale su zamerke, a pogotovo ako se vremenski interval uzme u obzir. S druge strane, majke su Vesnin način pripreme i serviranja ocenile sa prosečnom ocenom šest.

Sin Marko nije uspeo da pogodi koja dama je napravila koje jelo, pa je samim tim uskratio tim od ekstra poena, ali i od dnevne nagrade u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track