IZGUBILE 22 MINUTA NA NABAVCI, A ONDA ODUSTALE I OD TAJNOG SASTOJKA: Ocene za porodicu Nasković sve govore
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

IZGUBILE 22 MINUTA NA NABAVCI, A ONDA ODUSTALE I OD TAJNOG SASTOJKA: Ocene za porodicu Nasković sve govore

Jesenji TV program -

Danas je porodica Nasković ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

O porodici Nasković

Verica je radila u osiguranju. Voli da peva, voli da slika, gleda filmove i da se druži sa prijateljima. Voli da kuva. Omiljeno jelo joj je grašak i sva jela sa špagetama. Bojana voli da crta, peva i izlazi sa prijateljima. Voli da kuva, a omiljeno jelo joj je đuveč. Uroš je radio u obezbeđenju. Voli da gleda filmove i da se druži sa prijateljima. Omiljeno jelo mu je pilav.

Svekrva Verica i snajka Bojana imale su zadatak da pripreme ragu bolonjeze sa penama i uštipke. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 38 minuta, nakon što su izgubile 22 minuta zbog pogrešnih namirnica.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Nakon nabavke majka i snajka su imale mogućnost da uzmu jedan sastojak kako bi poboljšale njihovo jelo, ali snajka je odlučila da joj to neće biti potrebno.

Tokom pripreme jela Zorica i Andrijana izgubile su dosta vremena zbog kaznenih poena. Međutim, kazneni poeni ove kuvarice nisu brinuli pa smo tako mogli da čujemo i Zoricu koja je zapevela tokom kuvanja.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Veričino jelo se nije toliko dobro proslavilo i dobilo je prosečnu ocenu 6. Bojanino jelo takođe nije dobilo baš dobre kritike snajki i takođe je dobilo ocenu 6.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Uroš je pogodio ko je pravio koje jelo, međutim, nije uspeo da odgovori na sva pitanja kviza tačno i samim tim je nije osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:06

POGLEDAJTE KAKO JE PORODICA KUVANJEM ZARADILA 100.000 DINARA! Majke i snajke dodelile nedeljnog pobednika: Ovako izgleda tabela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track