IGRICA POTPUNO POREMETILA MAJKE I SNAJKE: Ne baš najbolje izdanje porodice Knežević OCENE SVE GOVORE
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

IGRICA POTPUNO POREMETILA MAJKE I SNAJKE: Ne baš najbolje izdanje porodice Knežević OCENE SVE GOVORE

Jesenji TV program -

Danas je porodica Knežević ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

O porodici Knežević

Anka živi u Beogradu, a dugo je živela u Izraelu. Hobi su joj putovanja, dugo se bavila planinarenjem. Voli da kuva, a najbolje zna da spremi lovačke šnicle. Ekspert je za palačinke. Elena je pizza majstor. U slobodno vreme voli da pravi nakit od porcelana i da šije. Voli da kuva i jedno vreme je radila u restoranu. Omiljno jelo su joj falafel i sarma. Milan se bavi administrativnim poslovima. U slobodno vreme igra šah sa prijateljima. Kao i Anka, voli planinarenje. Najviše voli jela od ribe.

Svekrva Anka i snajka Elena imale su zadatak da pripreme punjene pečurke i američke palačinke sa džemom od kajsije. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 48 minuta.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Tokom pripreme jela, Anka i Elena su imale zadatak da zamene mesta na određeno vreme, gde je izgledalo kao da se nisu baš dobro snašle.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Elenino jelo nije dobilo baš dobre komentare snajki i imalo je ocenu 5, dok je i Ankino takođe slično prošlo i dobilo je ocenu 4.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Milan je pogodio ko je pravio koje jelo, međutim, nije uspeo da odgovori na sva pitanja kviza tačno i samim tim je nije osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:06

POGLEDAJTE KAKO JE PORODICA KUVANJEM ZARADILA 100.000 DINARA! Majke i snajke dodelile nedeljnog pobednika: Ovako izgleda tabela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track