SVEKRVA I SNAJKA ZAPEVALE TOKOM KUVANJA! Porodica Kostić u svom najboljem izdanju u kulinarskom šou "Majke i snajke"
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

SVEKRVA I SNAJKA ZAPEVALE TOKOM KUVANJA! Porodica Kostić u svom najboljem izdanju u kulinarskom šou "Majke i snajke"

Jesenji TV program -

Danas je porodica Kostić ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

O porodici Kostić

Dragana je penzioner. Pre penzije je radila u ugostiteljstvu. U slobodno vreme voli da kuva, da šeta, da provodi vreme sa unucima i da ide u pozorište. Najviše voli da sprema pohovana jela, sarme i pasulj. Ljubitelj je slatkiša. Nives je po zanimanju kozmetičar. U slobodno vreme voli da piše, čita knjige i da šeta. Nije ljubitelj kuvanja, ističe da kuva samo kada mora. Omiljeno jelo joj je rižoto. Nikola je po zanimanju magacioner. U slobodno vreme voli da se druži i da provodi vreme u prirodi. Ne kuva često jer to uvek rade majka i žena. Najviše voli domaća jela.

Svekrva Dragana i snajka Nives imale su zadatak da pripreme minestrone i bruskete sa sirom i pečenim čerijem. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 54 minuta.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Tokom kuvanja, Nives i Dragana su dobile zadatak da sve dok ne otpevaju 2 refrena, ne mogu da nastave kuvanje. Pogledajte kako je to izgledalo:

01:31

Nives i Dragana su dobile zadatak da pevaju

Nives i Dragana su dobile odlične kritike majki i snajki. Pa je tako Nives dobila prosečnu ocenu 10 za svoje jelo, dok je Dragana dobila ocenu 9.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Nikola je pogodio ko je pravio koje jelo, a potom je uspeo i da odgovori na sva pitanja kviza tačno i osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:23

NEMATE IDEJU ILI VREMENA ŠTA DA KUVATE? Majke i snajke imaju rešenje za vas! Pilav i vitaminska salata: Brzo, a ukusno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track