NOVA PESMA I SVIRKA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Bend Eva Braun posle 3 godine u BEOGRADU
Foto: Ana V. Danilović

Zaželeli se svirke

NOVA PESMA I SVIRKA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Bend Eva Braun posle 3 godine u BEOGRADU

Kultura -

Posle tri godine diskografske pauze, bečejski rok sastav Eva Braun objavio je novi singl "Ti si sve", u izdanju izdavačke kuće "Midžet junit rekords". Nova pesma i spot su svojevrsna najava velikog beogradskog koncerta, koji je zakazan za ponedeljak veče u 21 sat u sali Amerikana Doma omladine.

- Mi se vraćamo na singlove i to me u neku ruku raduje. Paradoks je da se vraćamo na početke rokenrola pedesetih i početkom šezdesetih godina, kad su glavni medij bili singlovi, a ne albumi. Na neki način se vraćamo korenima - izjavio je povodom novog singla i spota Goran Vasović, frontmen Eve Braun.

Pesma je snimana u Bečeju i Novom Sadu u produkciji novosadskog tima Nemanje i Svetozara Nešića. Video-spot je delo beogradskog tandema Dragomira Nikolića i Ive Tanacković. Pesmu "Ti si sve" bend će izvesti i na Dan zaljubljenih.

- Zaželeli smo se svirke. Činjenica je da jako dug period nigde nismo svirali. Skoro tri godine, pa je Dan zaljubljenih ispao kao zanimljiv povod. Ne verujem da će to postati tradicija, poklopio se datum, dugo nismo svirali, mada nikad ne reci nikad - navodi Vasović u saopštenju.

Eva Braun
foto: Ana V. Danilović

Kurir.rs

Bonus video:

02:25

KAKO SAM AUTOSTOPOM STIGAO DO GINISA!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track